Skippa sidhuvud och gå vidare.

Allt för hemestern - till semesterpriser!

Matgrupp runt bord

598 st produkter
Visar 24 av 598 produkter
1
...
25

Populära filtreringar

Skapa gemenskap med en matgrupp runt bord. Vi på Trademax erbjuder ett stort utbud av runda matgrupper i en mängd olika storlekar, material och stilar. En rund matgrupp är svårslagen om du är en social person som gärna bjuder på middagar till vardags och festtillfällen. Formen gör att man slipper luta sig fram eller tillbaka för att kunna tilltala någon, vilket gör att ingen hamnar i skymundan utanför samtalet. Här hittar du runda matgrupper för alla smaker och behov. Att köpa matgrupp online är både snabbt och smidigt. Hos oss har du dessutom alltid 365 dagars öppet köp.

Så väljer du rätt storlek på en rund matgrupp

Att välja storlek på en runda matgrupp kan vara lite klurigt. Givetvis vill du kunna få gott om plats till dukning, samtidigt som du vill att alla ska kunna sitta bekvämt utan att behöva trängas. Det är lätt att glömma bort hur stor skillnad det är mellan en rund matgrupp med en diameter på 100 cm gentemot 150 cm, nämligen 1,5 meter(!). Räkna med att varje person behöver en yta på ungefär 70 cm. Med en rund matgrupp 100 cm och 120 cm får du gott om plats för ett sällskap på fyra personer. I vårt sortiment av matgrupp runt bord hittar du bland annat rund matgrupp 4 stolar i just dessa storlekar, men även rund matgrupp 6 stolar med omkrets 150 cm för det lite större sällskapet.

 

Runda matbord med iläggsskiva

Föredrar du en matgrupp runt bord för estetikens skull, men har samtidigt ofta många gäster över? Med en rund matgrupp med iläggsskiva kan du med enkelhet förena det bästa av två världar och förlänga ditt matbord för ytterligare utrymme när gästerna kommer på besök. Denna lösning är perfekt för dig som inte har utrymme för en större diameter på bordsskivan till vardags, men som vid speciella tillfällen ändå vill kunna få plats med fler runt bordet. Observera dock att din runda matgrupp med iläggsskiva får en oval form när du förlänger det.

 

Material, färg & design

När du har bestämt vilken storlek som passar dina behov, är nästa steg att välja material, färg, och design på såväl bord som stolar. Fundera på vad som passar i ert hem, vilket stil önskar du att din runda matgrupp ska ha? Letar du en rund matsalsgrupp i vintagestil, något lantligt och romantiskt, eller en matsalsgrupp som är modern och trendig? Här har materialval en avgörande roll. Är du ute efter en rund matgrupp i trä för en naturlig känsla, eller önskar du ett lackerat och färgat matbord där stolarna sätter stilen? Hos oss hittar du runda matsalsgrupper i olika material och stilar. Välj mellan rund matgrupp med klädda stolar, eller oklädda stolar. Vi erbjuder klädslar i olika färger och möbeltyger, samt läder och skinn. Om du väljer en rund matgrupp med oklädda stolar så hittar du dessa i olika ytbehandlingar, lackerat, oljat och färgat.

 

Köp en matgrupp runt bord, eller bygg ihop din egna matgrupp

Ditt köks/matsals inredning och planlösning påverkar givetvis ditt val av matgrupp. Vi har alla olika smak och behov, vilket gör att det kan vara svårt att hitta det rätta matbordet och de perfekta stolarna för just ditt hem. Din matgrupp ska hänga med i många år som en del din vardag - därför är det viktigt att hitta den matgrupp som känns helt rätt och som håller bra kvalitet. Vi har samlat ett stort utbud av billiga runda matgrupper för att göra det lite lättare för dig. Kanske faller ingen av våra befintliga matsalsgrupper dig riktigt i smak, kanske vill du hellre bygga ihop din alldeles egna runda matgrupp? Hos oss på kan du även köpa matbord och köksbord, samt matstolar och köksstolar separat. De flesta varianter av matsalsmöbler i vårt sortiment är lagervaror och redo för omgående leverans till dig! Hos oss har du dessutom alltid 365 dagars öppet köp på matgrupper och andra möbler.