Matgrupp rea

312 st produkter
663097.jpg
Kampanj

Fixa allt på en gång – rea på matgrupper

Ett smidigt sätt att inreda sin matplats är att köpa hela matgruppen på en gång. Med en matgrupp slipper man mäta och måla upp inre bilder av hur stolar och bord passar ihop. Allt är matchat och klart. Passa på att hitta den matgrupp rea som passar ditt kök under vår rea på Trademax.

Hur många sittplatser har matgruppen på rea?

Matgruppen på rea har som standard antingen 4 eller 6 sittplatser. Det är så många platser man räknar med att det behövs i ett hem med en normalstor familj. Kanske fyller man inte alla stolar med familjen, men man vill ju ha lite marginal för främmande! Behöver du fler platser än så kan du kika in på vårt sortiment och leta upp modeller med 8 eller 10 stolar. Alternativ kan du kontakta oss på kundtjänst och se om det finns separata stolar som du kan köpa till just din matgrupp. Vi hjälper dig gärna att hitta en lösning.

Kan jag byta ut stolar i matgrupp på rea?

Matgrupperna som vi har på rea är designade för att ge ett enhetligt och tilltalande intryck. Men vi har alla olika smak, därför behöver man ha fler alternativ. Om du inte tycker att bord och stolar matchar kan du istället köpa delarna separat. Tänk på att stolarnas höjd ska fungera med bordshöjden. Man brukar säga att man ska ha ungefär 30 centimeter mellan stolsitsen och bordsskivan. Om du har svårt att hitta rätt kan du alltid höra av dig till vår hjälpsamma kundtjänst på Trademax.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Serie
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Materialtyp
Antal stolar
Förlängningsbart
Form
Funktion
Stil
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Utseende
Leverans 2-6 vardagar
Kampanj