Skippa sidhuvud och gå vidare.

Allt för hemestern - till semesterpriser!

Oval matgrupp

144 st produkter
Visar 24 av 144 produkter
1
...
6

Populära filtreringar

Ta ditt kök eller din matplats till nya nivåer med en oval matgrupp från Trademax. Hos oss hittar du ovala matgrupper av hög kvalitet och genomtänkt design som ger dig en underbar plats att avnjuta oförglömliga måltider med familjen eller dina vänner. En oval matgrupp har ett formspråk som bidrar till en hemtrevlig och social atmosfär med plats för många. Vi erbjuder ovala matgrupper i mängder av olika storlekar, stilar och material så att du kan hitta något som passar perfekt för just dig och ditt hem. Välkommen att hitta din ovala matgrupp hos oss!

Många praktiska fördelar med en oval matgrupp

Vi har nog alla fått uppleva känslan av att sitta trångt vid middagsbordet. Kanske har du blivit placerad på kortsidan av ett rektangulärt bord tillsammans med någon annan och fått brottas med armbågarna om utrymme. Inte nog med det, den obekväma placering på kortsidan bidrar ofta till att man får dålig sikt över halva bordet. Med en matgrupp i oval form kan man lindra detta problem markant. Den ovala formen har många attraktiva egenskaper, inte minst ur den sociala aspekten. Detta blir som mest påtagligt på kortsidorna, även om en klar förbättring märks av på långsidorna likaså. Med dess harmoniska uttryck upplevs en oval matgrupp upplevs både inbjudande att sitta vid och rymlig. Samtidigt behåller man samma smidighet vad gäller placering som med en matgrupp av rektangulär form där man har möjlighet att använda väggarna som riktlinjer. Likaväl gör sig en oval matgrupp perfekt för en centraliserad placering i ditt kök eller din matsal.

Oval matgrupp som andas design och medvetenhet

Sätt stilen med en oval matgrupp! Med sitt speciella formspråk kan en oval matgrupp ge helt olika uttryck i ett kök, eller annat rum där de placeras. I vårt sortiment hittar du ett stort utbud av ovala matgrupper av hög kvalitet i olika storlekar och material. Välj mellan ovala matgrupper med olika uttryck och stilar. Kanske är du ute efter något rustikt eller lantligt, eller en oval matgrupp som ger ditt hem ett modernt och trendigt uttryck? Hos oss hittar du ovala matgrupper i massivt trä som alm och ek , samt MDF (Medium Density Fibreboard) som består av finmalda träfibrer och lim som sammanpressats under högt tryck och hög värme. Oavsett om du vill att din matgrupp ska passa in med en redan bestämd inredningsstil, eller om du helt enkelt vill låta det sätta stilen i resten av köket eller matsalen, så hittar du ovala matgrupper som ställer höga krav på både design och komfort hos Trademax. Botanisera bland vårt breda utbud och välj en oval matgrupp efter din personliga smak och stil.

Inredningsdetaljen som lyfter ditt kök eller din matsal

Skapa ett personligt hem och inred med en oval matgrupp som förmedlar en inbjudande och trivsam känsla. Skapa känsla och stil genom att inreda med kulörer som bidrar till rätt atmosfär. Vi har ovala matgrupper i en mängd olika färger och färgkombinationer. Välj mellan ovala matgrupper med samma färg på bord och stolar, eller matgrupper med effektfulla färgkombinationer som ger din matsalsplats liv. Låt dig inspireras och hitta en oval matgrupp som ger din matplats ett rejält lyft! Vi kör hem din nya matgrupp inom 2-6 arbetsdagar om det är en lagervara. Hos oss på Trademax kan du känna dig trygg i ditt köp, vi erbjuder nämligen alltid 365 dagars öppet köp.