695244(2).jpg

WE DO WOOD

We do wood - dansk design med fokus på hållbarhet

We do wood är möbelföretaget från Köpenhamn med stort fokus på hållbarhet som tillverkar tidlösa möbler i klassisk dansk design av uteslutande 100% certifierat bambuträ. We do wood levererar möbler av sann kvalitet med en tidlös design och genomsyras av ett gediget hållbarhetstänk genom hela näringskedjan.

We do wood - möbler och inredning som håller över tid

We do wood designar och producerar möbler i sann skandinavisk stil som verkligen håller över tid. En viktig del av hållbarhetstänket är just att du ska kunna köpa en möbel tillverkat av miljövänligt material, som håller i många år framöver både sett till kvalitet och stil. We do Wood är ett av få företag som lyckas tillverka möbler som är både trendiga och tidlösa på samma gång.


We do wood - ett decennium av hållbarhet

We do wood grundades i Köpenhamn 2011. Företagets vision är att förena hållbarhet med förstklassig design. Företaget tillverkar det mesta av sina möbler i miljövänligt bambuträ från certifierade plantager som är fria från kemikalier, bekämpningsmedel, herbicider och gödningsmedel. Detta tar sig uttryck både i träets vackra lyster men också i möblernas design som karaktäriseras av ett enkelt och naturnära formspråk. Med möbler från We do wood kan du skapa ett harmoniskt hem med vackra möbler och rent samvete!


“Because We Do Wood is not just about furniture - it's also about respect, changes and common sense.”

Visar 1 prisvärda produkter
Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Material
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Leverans 2-6 vardagar
Kampanj