1368566(1).jpg

Svanefors

Svanefors - personliga hemtextilier sedan 1956

Svanefors har tillverkat karaktäristisk hemtextil för svenska hem sedan 1956. Med ett brett sortiment som innehåller allt från stilrena klassiker till starka karaktärer hittar du något för alla rum från Svanefors med en gemensam nämnare: svensk design!

Karaktäristisk design med anor från 50-talet

Svanefors hämtar sin inspiration från lyxigt 50-tal med färger som senapsgult, gammelrosa, vinrött och karaktäristiska mönster från denna klassiska tidsera och blandar upp med nya trender och modern design. Resultatet blir ett tidlöst sortiment som känns personligt och enhetligt. Genom att kombinera hemtextilier från Svanefors i hemmet skapar du en genomgående känsla och en helhet i din inredning på ett enkelt och naturligt sätt.


Svanefors - inredningsdetaljer som matchar!

I Svanefors breda sortiment hittar du gardiner, kuddfodral, mattor, överkast och mycket mer. Oavsett vilken typ av hemtextilier du är ute efter, så finns det en röd tråd genom hela sortimentet som gör att du kan vara säker på att inredningsdetaljerna matchar varandra. Allt med den speciella, personliga känslan som är Svanefors Signum!

Visar 2 prisvärda produkter
Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Material
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Leverans 2-6 vardagar