1191515(1).jpg

Stjärnbädden

Stjärnbädden - komfort och design i ett

Stjärnbädden är Europas största sängföretag och i deras sortiment finns sängar av alla dess sorter och storlekar. Stjärnbäddens sängar genomsyras av en unik skandinavisk komfort vilket bidrar till produkternas höga kvalitet.

Största sängföretaget i Europa

Förutom ett stort utbud av ramsängar, kontinentalsängar och ställbara sängar, har Stjärnbädden även snygga och prisvärda tillbehör såsom sänggavlar, sängben och kuddar. Sängarna och tillbehören från Stjärnbädden är alla tillverkade i Sverige och genomsyras av såväl komfort som design, med utgångspunkt i skandinavisk komfort. Alla Stjärnbäddens sängar är utvecklade och byggda i den egna sängfabriken i Rydaholm i Småland. Här drivs hantverkarna av ett lika stort engagemang som skicklighet när de tillsammans skapar Stjärnbäddens sängar och tillbehör. Hantverksskickligheten som ligger bakom utformningen av sängarna skapar en mycket god kvalitet och design.


Stjärnbäddens breda sortiment gör det lätt för dig att hitta en säng som just passar dig! Sortimentet består av en mängd olika sorters sängar. Välj mellan ramsängar, kontinentalsängar, ställbara sängar eller sängar med smart förvaring. Dessutom har Stjärnbädden ett brett utbud av tillbehör till din Stjärnbädden-säng. Matcha din säng med en snygg sänggavel, sängben eller kuddar.


Sängarna som tar sovkomfort till en ny nivå!

Det unika med Stjärnbäddens sängar är att de är anpassade för skandinaviska sovvanor. Detta genomsyrar hela Stjärnbäddens sortiment av sängar och den skandinaviska komforten syns såväl i kvalitet som design. Dessutom har sängarna en typisk modern skandinavisk design, vilket gör att de passar extra bra i nordiska hem.


Konstruktionen och materialvalet för Stjärnbäddens sängar skiljer sig från andra sängar på marknaden. Stjärnbäddens sängar tar nämligen sovkomfort till en helt ny nivå! Stjärnbädden använder sig av MLB, Multi Layer Bed, vilket är ett nytt och innovativt sätt att bygga sängar på. Det här innebär att de enbart använder material av hög kvalitet och följsamhet, vilket ger en enastående avlastning och sovkomfort.


Du kan vara trygg när du köper en säng från Stjärnbädden! Alla Stjärnbäddens sängar är byggda i Sverige, med material av högsta kvalitet och med stort hantverkskunnande. Dessutom är hela Stjärnbäddens verksamhet ISO-certifierad utifrån både kvalitets- och miljöarbete. Därtill är även alla träramar byggda av FSC®-märkt trä och tygerna är Ökotex-märkta.

Visar 11 prisvärda produkter
Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Bäddmått
Stil
Kategori
Utseende
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Kampanj