RugVista

Visar 60 prisvärda produkter

Rugvista - maskintillverkade mattor till marknadens lägsta priser

Rugvista erbjuder ett enormt utbud av maskintillverkade mattor i så väl orientalisk som modern stil i en mängd olika storlekar och färger. RugVista drivs av personerna bakom företaget CarpetVista, som grundades 2005 i Malmö och som idag är en av världens största mattbutiker.

Sortera på

Historien bakom RugVista

Grundarna till Rugvista är samma personer som står bakom en av världens största mattbutiker - nämligen CarpetVista. CarpetVista specialiserar sig på handgjorda mattor och RugVista skapades för att kunna erbjuda ett bredare sortiment genom att inkludera även maskintillverkade mattor. Hos RugVista hittar du maskintillverkade mattor av högsta kvalitet till marknadens bästa priser.


Rugvista - mattor av högsta kvalitet till bäst pris

Rugvista köper in sina mattor direkt från noggrant utvalda tillverkare i Turkiet som specialiserar sig på maskintillverkade mattor till överkomliga priser – utan att tumma en millimeter på kvaliteten! När du väljer en matta från Rugvista kan du vara säker på att den håller i många år framöver.


Mattdesign - från orientaliskt till modernt

Hos RugVista hittar du omsorgsfullt utvalda produkter som fokuserar på att hitta den perfekta balansen mellan kvalitet, pris och desig. Oavsett om du är på jakt efter en orientalisk, vacker matta som andas mystik eller en matta i modern design för det trendiga hemmet så hittar du garanterat mattan du söker i Rugvistas sortiment!

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Serie
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Kategori
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Leverans 2-6 vardagar