Skippa sidhuvud och gå vidare.

La Forma - en prisklass för alla

La Forma är ett varumärke med sitt ursprung i Spanien. I modern stil designar La Forma möbler och heminredning till förmånliga priser.

Modern inredning med funktion

Varumärkets vision är att ta fram prisvärda och funktionella produkter. Med rena linjer designar La Forma möbler i modern stil. Ur sortimentet erbjuds allt ifrån mindre inredningsdetaljer till större möbler. Produkterna passar in i de flesta hem eftersom du enkelt kan kombinera de olika stilarna, färgerna och formerna som La Forma erbjuder med det du redan har hemma. I sortimentet finner du även ett flertal funktionella och populära bäddsoffor som med ett enkelt handgrepp går att fälla ut till en komfortabel säng. Den smarta bäddsoffan Tupana är en platsbesparande möbel som endast är 100 cm bred. En perfekt möbel för hemmet som behöver funktionella möbler som inte tar så mycket utrymme.

Unika produkter för ditt hem

La Forma vill skapa unika produkter på ett hållbart sätt. En av storsäljarna ur sortimentet är den uttrycksfulla bordslampan Iahas. Lampan är designad med dekorativa trägrenar i återvunnet trä. I sortimentet finner du också flera unika inredningsdetaljer som du kan inreda ditt hem med. Varför inte använda dekorativa korgar som förvaring i barnrummet eller kanske ett unikt och trendigt spegelset i hallen? La Forma erbjuder ett sortiment för alla hem.

0 st produkter
    Visar 0 av 0 produkter