Flexa

Visar 69 prisvärda produkter
646b30034a7a46b29564b7db7511672d.jpg

Flexa – barnmöbler sedan 1972

Flexa har i över 40 år tillverkat barnmöbler av högsta kvalitet med väl genomtänkt design. I Flexas breda sortiment hittar du allt för barnrummet – från sängar till interiör! Flexas produkter kännetecknas av hållbarhet, funktionalitet och lekfullhet till överkomliga priser.

Sortera på

Barnmöbler och interiör i skandinavisk design

Flexa grundades i Danmark 1972 och specialiserar sig på att utveckla moderna möbler och kompletta interiörlösningar för barnrum i sann skandinavisk stil. Flexas produkter är designade för att möta de pågående utvecklingsbehoven hos barn och för att skapa en säker och stimulerande miljö.


Giftfria möbler för barnrummet

För att leva upp till sin vision om att erbjuda hållbara interiörlösningar som stimulerar och bidrar till barns utveckling har Flexa strikta krav på vilka material som används i produktionen av deras produkter. Produkterna tillverkas i tre egna fabriker i Europa i de noggrant utvalda materialen tall, björk och MDF. Utöver det Flexa sin egen textilproduktion i Asien för att kunna säkerställa att alla textilier som används i tillverkningen av deras möbler är giftfria och miljövänliga.


Söker du giftfria, miljövänliga och säkra möbler av hög kvalitet till överkomligt pris ska du välja barnmöbler från Flexa!

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Serie
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Stil
Kategori
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Utseende
Leverans 2-6 vardagar