Wickerworks Squire Rottingstol

Naturgrå

Artikelnummer: 526974
Antal
2

Specifikationer

Mått
Bredd75 cm
Längd75 cm
Höjd99 cm
Djup59 cm
Material
MaterialtypRotting
Övrigt
VarumärkeBloomington
SerieWickerworks Squire
FärgnamnNatur
Färg
StilLantlig
UtseendeNaturrotting

Produktinformation

Wickerworks är en vacker serie sittmöbler i äkta rottting. Alla sittmöbler är handgjorda vilket innebär att varje möbel är helt unik. Rottingen har en vacker naturligt ljusgrå färg som passar utmärkt till våra serier Halifax och Greenface. Rotting är i ropet just nu vilket inte är så konstigt. Det ger en varm och ombonad känsla till hemmet och stolarna är ofta rejäla och mycket bekväma. Wickerworks är tillverkat på kvalitativ rotting som garanterat håller i många år framöver.

Wickerworks Squire stol är en vacker möbel i äkta rotting. På Squire stol sitter du riktigt bekvämt oavsett om det är till middagen eller i hallen när du tar på skorna. Rottingstolen kan gärna kombineras med Halifax-serien om du vill skapa en inbjudande och härlig vintagekänsla i hemmet.

Produktinformation
Möbelserien Wickerworks består av handgjorda stolar/fåtöljer som är tillverkade av äkta rotting. Rottingmöblerna har en vacker ljusgrå nyans som behåller samma fina färg år efter år. Vi rekommenderar att du endast använder rottingmöbler inomhus eller i uterummet då rotting är känsligt för fukt. 

Varumärke

Bloomington

Behöver du hjälp?

Ring oss på 042 - 17 21 60

En av våra professionella säljare hjälper dig med ditt köp

Öppettider:

  • Måndag - Fredag:
    08:00 - 17:00
  • Lördag:
    Stängt
  • Söndag:
    Stängt

Kunder som tittade på produkten var också intresserade av