categoryTopBlock

Hängstol utomhus

157st produkter
Utestol
Kampanj
Populära filtreringar

Gör hängstolen till uteplatsens givna mittpunkt och din nya favoritplats att spendera lata dagar i. Hos oss på Trademax hittar du härliga och prisvärda hängstolar för utomhusbruk. Drömmen om den perfekta utemöbeln har äntligen blivit sann. Vi erbjuder hängstolar i konstrotting som har hög beständighet mot alla typer av väder. Det innebär att konstrottingmöbler kan stå ute hela året. Låt sommaren leva kvar året runt på din uteplats och hitta din nya trendiga och exklusiva hängstol hos oss. Tillåt dig själv att sväva iväg i tankarna för en stund, njut av din favoritbok eller välj att bara hänga i din hängstol hela sommaren.  

En hängstol att hänga i hela sommaren

Det är härligt när långa och varma sommardagar är kravlösa. Välj att spendera de här dagarna i våra portabla hängstolar som du kan placera utefter dina behov. De är tillverkade i konstrotting och är till stor del underhållsfria. När det blåser under sommarhalvåret är det lätt att damm sätter sig på möblerna och då går det bra att använda sig av en trasa och vatten för att enkelt torka av möbeln och ge den sin glans tillbaka. Materialet är väderbeständigt och lämpligt för utomhusbruk och kommer inte att skadas av vare sig fukt eller sol. 
 

Hängstolen har en svart aluminiumställning och finns i olika klassiska färger som:

  • Vit
  • Grå
  • Svart


Om du har brist på sittplatser i din trädgård eller på din altan blir hängstolen perfekt att använda som en extrastol. Möbeln är också en exklusiv inredningsdetalj som får stort fokus på din uteplats, utan att den tar för mycket plats och gör att resterande inredning försvinner. Vi erbjuder bland annat äggformade hängstolar som är komfortabla på många sätt. Djupet och ryggstödet i hängstolen bidrar till en bättre upplevelse av ditt häng i den.

Hos oss på Trademax hittar du hundratals prisvärda möbler för utomhusbruk. Låt dig inspireras av vårt breda sortiment och klicka hem dina favoriter redan idag. Fri frakt och 365 dagars öppet köp! 

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Serie
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Antal sittplatser
Färg
Materialtyp
Antal personer
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Utseende
Leverans 2-6 vardagar
Kampanj