Skippa sidhuvud och gå vidare.

Just nu! 300:– EXTRA rabatt på köp över 4000:–. Kod: 300OFF

Avslutas om:

Visar 24 av 61 produkter
1
...
3

Populära filtreringar

Om du har brist på sittplatser i din trädgård eller på din altan blir hängstolen perfekt att använda som en extrastol. Möbeln är också en exklusiv inredningsdetalj som får stort fokus på din uteplats, utan att den tar för mycket plats och gör att resterande inredning försvinner. Vi erbjuder bland annat äggformade hängstolar som är komfortabla på många sätt. Djupet och ryggstödet i hängstolen bidrar till en bättre upplevelse av ditt häng i den.

Hos oss på Trademax hittar du massor av prisvärda hängstolar för både utomhusbruk och inomhusbruk. Låt dig inspireras av vårt breda sortiment av hänggungor och klicka hem dina favoriter redan idag. Alltid 365 dagars öppet köp!

En hängstol att hänga i hela sommaren (eller året om!)

 • Kan jag ha en hängstol inomhus?

  De flesta hängstolar lämpar sig för både inomhus och hänggunga utomhus. En hängstol i tyg kan hänga fint utomhus men kan vara bra att ta in under natten eller när vädret är sämre. En topphängd hänggunga kan med fördel hängas i både tak eller bjälke, se bara till att de tål tyngden och rörelsen. Hängstol på stativ är praktisk då du kan flytta den beroende på var du känner för att sitta för dagen.
 • Vilken typ av hängstol ska jag välja?

  Vilken typ av stol du ska välja beror på vart någonstans du vill ha stolen och vilka förutsättningar du har. Trademax har hängstol på stativ och takhängd. Har du ingenstans att hänga stolen, eller plats för alternativet med hängstol med stativ finns det även stolar i samma ägg liknande form som en hängstol ägg men på stolsben.
 • Finns det olika storlekar på hängstol?

  Det finns olika storlekar att välja på en hängstol. Det finns för en person, dubbel hängstol eller kanske är du ute efter en hänggunga du kan ligga ner i. På Trademax hittar du alternativet som passar just dig.
 • Har hängstolen en maxbelastning?

  Varje hängstol har en maxbelastning. Se deras individuella max vikt under produktspecifikationer. Viktigt att komma ihåg är att fästen och linor kan påverkas av sol, vind och vatten, ojämna påfrestningar, vilt gungande och hoppande. Så det är bra att ha som rutin att med jämna mellanrum titta över både hängen, fästen och linor.