Skippa sidhuvud och gå vidare.

Handla för minst 5000:- så BJUDER vi på expeditionsavgiften!

Tid kvar:

Paviljong för sköna dagar i trädgården

208 st produkter
Visar 24 av 208 produkter
1
...
9

Populära filtreringar

En paviljong i trädgården öppnar upp nya möjligheter till umgänge utomhus. En paviljong kan fungera som solskydd, vindskydd, regnskydd, eller bara som en fin inramning för din uteplats. Hos Trademax hittar du paviljonger i många olika stilar och storlekar. Vi har valt ut paviljonger som fyller olika funktioner, för att du ska kunna välja en som passar för dig och din trädgård. Vissa av våra paviljonger har regntåliga tak, andra är bättre som solskydd, några går även att stänga helt och stänger ute kvällskylan.

Skapa nya rum i trädgården med en paviljong!

Här hittar du paviljonger i de flesta stilar, färger och storlekar, så att du ska kunna få en ny uteplats som ger dig precis den känsla du vill ha. Ställ den nya paviljongen i skönt kvällssolsläge och njut av sommarens ljusa kvällar i en loungesoffa under ett skönt linnetak, eller bjud in vännerna till en grillkväll och sitt i den fina paviljongen och ät gott tillsammans! Möjligheterna med en paviljong är oändliga - den skapar verkligen ett rum till i trädgården. Ta dig en funderare på vad du ska använda din paviljong till, och hur du vill att den ska se ut. Är du redan klar? Då bläddrar du dig genom vårt breda sortiment av paviljonger och hittar den perfekta nya uteplatsen för din trädgård! De senaste åren har användandet av paviljonger i våra trädgårdar ökat explosionsartat, och vi förstår verkligen varför. Vad kan vara härligare än att till exempel inreda en skön loungeplats med soffor, soffbord, växter och lampor i paviljongen, för att njuta av det både dag som kväll? Med en paviljong kan du även ta partytältet till en ny nivå och skapa en festplats att bjuda in vänner, grannar och släkt till. Här kan ni umgås under varma sommarkvällar eller ta en fika dagtid.

När du köper en paviljong skapar du ett nytt rum, utan att behöva göra några större ingrepp på vare sig hus eller trädgård. Ett enkelt sätt att förnya sig och ge ett lyft till trädgården sommartid. Våra paviljonger ger dig inte bara ett nytt rum i trädgården, utan kan även fungera som skydd mot regn, sol eller vind. Vi har ett brett sortiment av paviljonger och tillbehör till dem, bland annat har vi:

  • paviljonger i varierande storlek
  • paviljonger i olika material, såsom aluminium och trä
  • påbyggnadsväggar
  • påbyggnadstak
  • rena solsegelskydd för att spänna upp vid exempelvis altaner

De paviljonger vi säljer kommer från kända leverantörer som till exempel BraSaker, Mellby Garden och Dacore. Införskaffa ditt nya uterum redan idag hos Trademax, levererat hem till dörren!