Parasoll

782 st produkter
Kampanj
131638(1).jpg

Att inreda en uteplats modell större kan vara en utmaning. Att få rymliga terrasser och trädgårdar att kännas mysiga och ombonade kan ibland verka omöjligt. Ett stort parasoll kan vara lösningen! Genom att fälla upp ett parasoll med generösa mått skapar du som ett tak över dina utemöbler och en rumskänsla i ett svep. Hos Trademax kan du hitta ett stort parasoll på närmare 4 m i diameter, givetvis med en tung parasollfot så att det står stabilt. Välj bland fräscha pastellfärger, alternativt klassiskt svart, grått eller vitt.

Större skugga med stort parasoll

Hur mycket vi nordbor än älskar när ljuset anländer till vårt hörn av världen, kan det ibland bli för mycket av det goda. Hur många har inte bränt näsan eller axlarna efter den första dagen i den starka vårsolen? Ett extra stort parasoll skuggar en större yta, kanske till och med hela din utemöbelgrupp, så att du kan sitta länge och njuta av solen utan att bli utsatt för den skadliga UV-strålningen. Maten smakar ju också lite bättre i skuggan, när du slipper bli varm och svettig. Välj mellan parasoll med tiltfunktion eller hängparasoll med kryssfot. Beroende på vilken stil din uteplats har, kan du lätt hitta ett stort parasoll som passar perfekt hos dig!

Tänk på att ett stort parasoll behöver en tung parasollfot. Hos Trademax hittar du parasollfötter i betong som väger mycket och gör att ditt parasoll står stadigt, även i lättare vind. Komplettera gärna med ett parasollskydd för att skydda ditt parasoll från solblekning och onödigt slitage när det inte används. 

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Med hjul
Vattentät
Serie
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Materialtyp
Förlängningsbart
Form
Funktion
Utseende
Hopfällbar
Avtagbar klädsel
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Leverans 2-6 vardagar
Kampanj