Förgyll din uteplats med en solstol

275 st produkter
Kampanj
797015(7).jpg

Är du ute efter en snygg och stilren, men samtidigt bekväm solstol? Då har du kommit helt rätt. Välj din nya solstol hos oss på Trademax och få en bättre upplevelse av din sommar. Att luta sig tillbaka i en solstol under den svenska högsommaren är höjden av avkoppling. Du hittar den solstol som du är ute efter i vårt breda sortiment – prisvärda och komfortabla solstolar för en bättre, härligare och längre sommar. Hos oss på Trademax har du alltid fri frakt och 365 dagars öppet köp! Köp dina solstolar online redan idag.

Möt sommaren med en skön solstol

När sommaren äntligen är på besök behöver du en bekväm solstol att spendera tiden i. Luta dig tillbaka i din solstol och känn solens varma strålar träffa ditt ansikte. Smycka altanen med en klassisk solstol i trä och välj om du vill ha svart eller vitt tyg. En solstol förhöjer intrycket på din uteplats och bidrar med bekvämlighet. Våra solstolar är hopfällbara och enkla att förvara om solstolen skulle bli din bästa vän i sommar – på campingen, stranden i din trädgård eller under i din semester. Möjligheterna är oändliga!

Drömmen om sommaren är inte långt borta och med en solstol från Trademax är du ett steg närmare både värmen och solen. Kombinationen av trä och tyg är tidlös och snygg, men kan brytas av med modern inredning. Det bästa av två världar med andra ord. Vi erbjuder klassiska solstolar i stål och sittdyna. Definitivt en som passar dig och din uteplats. 

Om du väljer att sitta i din solstol under kvällskvisten är det tacksamt att ha en filt över sig för att undvika kylan. Ha en mysig filt hängandes över din solstol och matcha med resterande inredning. 

I din solstol kan du spendera värdefull tid för ditt välbefinnande och läsa klart många efterlängtade böcker. Använd din solstol som en station för avlastning där du kan koppla av och ta en paus från den hektiska vardagen.

Allt för en bättre sommar – välkommen till Trademax!

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Tvättbar
Varumärke
Serie
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Materialtyp
Antal stolar
Form
Funktion
Bäddmått
Stil
Stapelbar
Avtagbar klädsel
Utseende
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Hopfällbar
Leverans 2-6 vardagar
Kampanj