Balkongstol

2 339 st produkter
Kampanj
660803(1).jpg

Välkommen att utforska Trademax sortiment av balkongstolar online. Hos oss hittar du en mängd olika modeller på balkongstolar. Vilket gör oss säkra på att du kommer hitta något som passar dig och din stil bäst. Bläddra bland moderna, rustika och klassiska balkongstolar. Beställ din nya balkongstol idag så bjuder vi på frakten!

Vanliga frågor och svar

Vilka olika balkongstolar erbjuder Trademax?

Hos Trademax kan du hitta en stor variation av balkongstolar billigt online. Här hittar du hopfällbara balkongstolar, balkongstolar i metall, balkongstolar i konstrotting och många fler. Med ett stort och varierat utbud är vi säkra på att du kommer hitta något som passar dig.

Hur inreder jag med snygga balkongstolar?

Hur du ska inreda med balkongstolar beror lite på hur stor yta du har att arbeta med. Är det en mindre balkong kan det vara bra att kika på balkongstolar som är hopfällbara, på så vis kan du ställa undan dem när de inte används. Fördelen med balkongstolar är att de fungerar lite överallt. Oavsett om det är i trädgården, till din uteplats, balkongen eller altanen.

Vad ska jag tänka på vid val av balkongstol?

Först och främst behöver du veta hur stor yta du har att utnyttja. Finns det plats för mer utemöbler är det fint att kombinera dina nya balkongstolar med ett snyggt balkongbord. Med rätt möbler till din balkong ökar du trivseln och höjer mysfaktorn.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Vattentät
Tvättbar
Serie
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Materialtyp
Antal stolar
Antal personer
Förlängningsbart
Form
Funktion
Stapelbar
Stil
Avtagbar klädsel
Hopfällbar
Utseende
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Leverans 2-6 vardagar
Kampanj