categoryTopBlock

Härliga positionsstolar ute

214st produkter
Utestol
Kampanj
Populära filtreringar

Bland dina utemöbler är en positionsstol en given favorit när du ska koppla av utomhus. Inte bara bekväma till middagen - du kan även luta dig tillbaka och ta en tupplur i solen efter maten! Trademax har ett brett utbud av snygga och billiga positionsstolar från välkända varumärken som Hillerstorp. Här hittar du också dynor till din positionsstol så att du kan sitta extra skönt. Vi har positionsstolar i aluminium, plast, trä eller konstrotting, i många färger och stilar. Svarta, grå eller vita positionsstolar smälter in snyggt i din gröna utemiljö! 

Njut i din positionsstol i sommar!

En positionsstol är en snygg och funktionell utemöbel för din trädgård eller altan. Eftersom den är ställbar i olika lägen går den att variera så du får olika lutning på ryggstödet, beroende på tillfälle. När det är dags att äta lunch eller middag kan det till exempel vara skönt att sitta i en upprätt ställning, medan du efteråt kanske vill luta dig tillbaka och smälta maten. En positionsstol fungerar dessutom ypperligt som solstol, särskilt om du kombinerar den med en fotpall och en mjuk sittdyna.

Hos Trademax hittar du bland annat positionsstolar i:

  • Aluminium
  • Plast
  • Konstrotting
  • Trä
  • Teak
  • Vit
  • Svart
  • Nydala positionsstol

Sommaren är kort, så se till att du får ut det mesta av den med sköna utemöbler. En fin och bekväm utestol, som positionsstolen ger dig högsta möjliga njutning på en gång. Här kan du äta, vila, sola och umgås med nära och kära. Spana även in vårt breda sortiment av dynor till positionsstolar. En sittdyna gör inte bara stolen skönare, du höjer också nivån på uteplatsen rent visuellt. Glöm inte att skydda dig från solen när den står som högst, varför inte med något av våra parasoll eller solsegel? 

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Serie
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Antal sittplatser
Färg
Materialtyp
Antal stolar
Funktion
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Utseende
Leverans 2-6 vardagar
Kampanj