Skippa sidhuvud och gå vidare.
Visar 24 av 76 produkter
1
...
4

Populära filtreringar

Bland dina utemöbler är en positionsstol en given favorit när du ska koppla av utomhus. Inte bara bekväma till middagen - du kan även luta dig tillbaka och ta en tupplur i solen efter maten! Trademax har ett brett utbud av snygga och billiga positionsstolar från välkända varumärken som Hillerstorp. Här hittar du också dynor till din positionsstol så att du kan sitta extra skönt. Vi har positionsstolar i aluminium, plast, trä eller konstrotting, i många färger och stilar. Svarta, grå eller vita positionsstolar smälter in snyggt i din gröna utemiljö! 

Njut i en positionsstol i sommar!

 • Vad är en positionsstol?

  > En positionsstol är en snygg och funktionell utemöbel för din trädgård eller altan. Eftersom den är ställbar i olika lägen går den att variera så du får olika lutning på ryggstödet, beroende på tillfälle. När det är dags att äta lunch eller middag kan det till exempel vara skönt att sitta i en upprätt ställning, medan du efteråt kanske vill luta dig tillbaka och smälta maten. En positionsstol fungerar dessutom ypperligt som solstol, särskilt om du kombinerar den med en fotpall och en mjuk sittdyna.
 • Vilka material har Trademax positionsstolar?

  Hos oss på Trademax hittar du positionsstolar i många olika material, så det finns garanterat en positionsfåtölj eller positionsstol som passar din stil. Du kan bland annat välja mellan positionsstolar i aluminium, plast, konstrotting, trä eller teak. Vi har även flertalet olika färger att välja mellan. Kanske vill du ha en vit positionsstol trä, eller en svart positionsstol i aluminium. Förhoppningsvis hittar du de rätta positionsstolarna för dig!
 • Vid vilka tillfällen är en positionsstol användbar?

  Sommaren är kort, så se till att du får ut det mesta av din nya positionsstol och ta fram den så fort solen tittar fram. En positionsstol kan användas året om, men beroende på material kan du behöva ta in den eller skydda den under vissa delar av året. Med en fin och bekväm utestol, som positionsstolen, ger du dig själv möjligheten till högsta möjliga njutning när helst lusten smyger sig på. En positionsstol kan du använda du vill äta, vila, sola eller umgås med nära och kära.
 • Har ni på Trademax tillbehör till min nya positionsstol?

  Självklart har vi tillbehör till dina nya positionsstolar. En sittdyna gör inte bara stolen skönare, du höjer också nivån på uteplatsen rent visuellt. Spana in vårt breda sortiment av dynor till positionsstolar. Vi har även snygga filtar och härliga kuddar som passar utmärkt till dina positionsstolar när solen har gått ner och kvällsbrisen smyger sig på! P.S. Glöm inte att skydda dig från solen när den står som högst, varför inte med något av våra parasoll eller solsegel?