Matstol & karmstol utomhus

379 st produkter
Kampanj
1322719.jpg

Hos oss på Trademax hittar du prisvärda matstolar för utomhusbruk. De förhöjer det estetiska på din uteplats och ökar sittkomforten hos dig och dina gäster. Vi erbjuder dig och din uteplats klassiska, moderna och lyxiga matstolar för utomhusbruk. De finns i olika färger, former och väderbeständiga material som knappt kräver underhållning – allt för en härligare sommar! Om du redan har en komplett matgrupp på din uteplats kan du välja att köpa en utestol och använda den som en vacker inredningsdetalj, helt i din smak. Skapa mer plats till gästerna med utestolar i material som trendar.

Välj trendiga material till dina matstolar för utomhusbruk

Har du svårt att bestämma dig för vilket material du ska välja till dina nya matstolar för utomhusbruk? Vi hjälper dig – satsa på konstrotting eller aluminium.
 

Konstrotting

Matstolar för utomhusbruk i konstrotting är ett trendigt alternativ för dig som vill skapa en lyxbohemisk atmosfär på din uteplats. Det är både miljövänligt och kräver ytterst lite underhåll för dig som inte vill spendera timmar på att hålla dina utestolar rena. Välj efter din stil och behov. Öppna sinnet för detaljer och inred din uteplats med matstolar i konstrotting. Använd dig av olika färgkombinationer för att skapa en stämningsfull och trivsam uteplats.
 

Aluminium

Hos oss på Trademax finns det ett stort utbud av matstolar för din uteplats i materialet aluminium. Det är underhållsfritt och kan kombineras snyggt med andra material. Vi har bland annat matstolar för din uteplats i tyg matchat med svarta minimalistiska aluminiumben.

De stilrena utestolarna förekommer i neutrala färger som:

  • Vit
  • Ljusgrå
  • Svart


Ge din uteplats en ombonad känsla och inred med klassiska matstolarna med inslag av design och lyx. Var inte rädd för att kombinera och matcha utestolar i olika stilar. Hitta mer inspiration hos oss på Trademax! 

Karmstol utomhus

En karmstol är en perfekt utemöbel som både är fin att se på och skön att sitta i. Den har bättre sittkomfort än en vanlig utestol tack vare sina bekväma armstöd. Ska du köpa karmstol till matbord utomhus bör du mäta bordet först så att armstöden kommer i rätt höjd, samt att stolarna får plats runt bordet. En karmstol ger trädgårdsmöblerna och matgruppen ett välkomnande och ombonat intryck, som både du och dina gäster kommer att uppskatta. Spana in det stora utbudet av fina karmstolar hos Trademax!

Somriga dagar vill vi kunna njuta utomhus i riktigt sköna utemöbler. Är du på jakt efter att köpa karmstol till ditt befintliga utebord? Kolla in vårt stora sortiment och välj en karmstol som passar ditt bord, både stilmässigt och till storleken. Föredrar du en karmstol i retro eller modern stil bland dina utemöbler, stolar som går att stapla, har gungfunktion eller hög rygg? Vilken karmstol du än letar efter, har vi troligtvis en lämplig kandidat hos Trademax.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Material
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Leverans 2-6 vardagar
Kampanj