Matstolar för utomhusbruk

-21%
Lagervara
Fri frakt
795 kr
Rek. pris: 1 000 kr
Du sparar: 205 kr
Endast ett fåtal kvar i lager!

Bra matstolar utomhus ska förhöja såväl det estetiska i trädgården, som sittkomforten hos dig och dina gäster. Hos Trademax hittar du en mängd olika trädgårdsstolar att välja och vraka mellan. Här finns allt från bekväma, ställbara utefåtöljer till enklare utestolar, caféstolar och klappstolar som är smidiga att stapla och ta fram när det väntas gäster. Vi har funktionella och snygga matstolar för utomhusbruk, i väderbeständiga material som knappt behöver något underhåll - för en skönare och ledigare sommar! 

Stort utbud av matstolar utomhus

Våra matstolar och trädgårdsstolar finns i en uppsjö olika modeller och utföranden. Vilken utestol som passar dig, din trädgård och dina behov, kan du nog bäst avgöra själv. Men behöver du inspiration och/eller svar på frågor inför ditt köp av utemöbler, kan du alltid kolla igenom vår sajt eller kontakta vår duktiga kundsupport. Vårt sortiment är omfattande - här hittar du positionsstolar, ställbara utefåtöljer, stapelstolar, caféstolar, loungestolar för att bara nämna några av våra produkter. Givetvis har vi också mängder av matchande dynor till utestolar. Genom att köpa en stolsdyna eller positionsdyna till din utestol, kan du sitta extra skönt extra länge, samtidigt som du skapar härliga färgklickar i din utemiljö.

I vårt sortiment hittar du också exempelvis solstolar, brassestolar och Baden Baden-stolar som är lika härliga en solig dag på stranden, som i skuggan under päronträdet i trädgården. Vill du komplettera med ett parasoll eller en paviljong kan du lätt hitta det också. Vi rekommenderar att använda möbelskydd för alla dina utemöbler, när du inte använder dem. På så sätt kan du hålla dem fina extra länge.