Barstol utomshus

16 st produkter
1481334(2).jpg

Hos oss på Trademax hittar du exklusiva och prisvärda barstolar för utomhusbruk. Om du har ett högt barbord på uteplatsen är en trendig barstol en självklarhet att komplettera med. Det ger din uteplats ett enhetligt och elegant utseende och kan kombineras med många olika inredningsstilar. Vi erbjuder barstolar för utomhusbruk i tåliga material som aluminium och trä. Barstolarna kräver ytterst lite underhåll och får din uteplats att blomstra dag efter dag – hela sommaren. Våra barstolar finns i klassiskt vitt och svart. Klicka hem prisvärda barstolar online för dig och din uteplats hos oss på Trademax!

Välj en stilren barstol till uteplatsen

Avnjut en trevlig frukost eller en härlig middag i kvällssolen på din uteplats med din familj och dina vänner på trendiga barstolar från Trademax. Vi erbjuder bland annat barstolar som bidrar till en elegant och lyxig känsla. De har en enkel och stilren design och är ett perfekt val för dig som vill ha en lite lyxigare känsla på terrassen. Barstolarna är flexibla och användbara för de flesta ytor. Det är perfekt att nyttja dina barstolar på uteplatsen, oavsett om du har en trädgård, balkong eller altan.
 

Vi erbjuder barstolar för utomhusbruk i färger som:

  • Vit
  • Grå
  • ​Svart

​​Vita barstolar för utomhusbruk är ett klassiskt val och kan enkelt kombineras med många inredningsstilar. De svarta och grå barstolarna går aldrig ur tiden och kan pryda din uteplats år efter år. För dig som inte har ett barbord till dina barstolar kan du hitta prisvärda barbord här. Det är snyggt att kombinera ett högt bord med höga stolar – det skapar en jämn nivå på din uteplats. För dig som är på jakt efter något mer än fristående barstolar, erbjuder vi även mängder av färdiga matgrupper

Våra barstolar för utomhusbruk förekommer i olika kvalitativa och trendiga material som trä, aluminium och stål. Gör din uteplats till höjdpunkten under sommarsäsongen med hjälp av barstolar från Trademax. 

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Material
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Pris
Från(kr)
Till(kr)