Skippa sidhuvud och gå vidare.

Missa inte SOMMARREA - galna deals till hem & uteplats!

Konstrotting fåtölj

34 st produkter
Visar 24 av 34 produkter
12

Populära filtreringar

Modern konstrotting är ett bekvämt och vackert material som lämpar sig väldigt bra till utemöbler. När du väljer en konstrotting fåtölj från oss på Trademax får du en tålig och stilren möbel som tål att stå ute i alla väder. För att göra fåtöljen extra mysig och bekväm kan du komplettera med en kuddar och plädar.

Bekväm fåtölj i trendig konstrotting

  • Vilka fördelar har en konstrotting fåtölj?

    En modern fåtölj i konstrotting är tillverkad av konstfiber vilket gör att den kan stå ute i alla väder. Materialet har rottingens fördelar av att vara mjuk och skön att sitta i och det har den rätta flätade strukturen. När du väljer en fåtölj i konstrotting från oss på Trademax får du en slitstark vacker rotting fåtölj som är enkel att rengöra och kan användas både inomhus och utomhus.
  • Var kan jag ställa en fåtölj i konstrotting?

    Eftersom en fåtölj i konstrotting kan stå ute i alla väder kan du ha den stående på altanen, balkongen eller uteplatsen året om. Men bara för att den klarar av en utemiljö betyder det inte att du inte kan ha en rotting fåtölj inomhus; där är den minst lika fin. Hos oss på Trademax hittar du flera modeller som går att kombinera med ett bord för att skapa en härlig och bekväm loungemöbel. Vill du kombinera din fåtölj i konstrotting med kuddar eller sittdynor får du en bekväm plats att koppla av.
  • Hur sköter jag en konstrottingfåtölj?

    En modern rotting fåtölj är tillverkad av flätad konstfiber vilket ger den rätta looken och gör att den tål att bli våt. Det enda du behöver göra med konstrotting är att torka av med en fuktig trasa om den blivit smutsig. Har du frågor om våra rottingfåtöljer är du välkommen att kontakta oss på Trademax kundservice.