Billiga brassestolar och lyxiga campingstolar

22 st produkter
Kampanj
846027(22).jpg

Oavsett om du är på jakt efter en liten brassestol för lata dagar på stranden eller en lyxig brassestol eller stor campingstol för fisketuren, har vi det du letar efter hos Trademax! Här hittar du till exempel en hopfällbar campingstol med fotstöd och nackkudde. Campingstolar i aluminium lättvikt är bärbara, vissa modeller kan till och med bäras som ryggsäck. Vi har allt från billiga brassestolar till multifunktionella campingstolar, välj den som passar dina behov bäst!

Bärbar och hopfällbar campingstol

Klassiska brassestolen är en älskad trotjänare och somrig följeslagare sedan flera decennier tillbaka. En lättviktig, flyttbar sittplats att ta med sig till stranden, fotbollsmatchen, grillkvällen eller utekonserten. Dessutom är den oväntat bekväm och enkel att fälla från sittläge till ryggläge, och tillbaka igen. Varför heter det brassestol, kanske du undrar? Helt enkelt därför att stolen ofta återfinns på Brasiliens vita stränder - en "brasse-stol". Vi har högkvalitativa, hållbara brassestolar i aluminium och kraftigt polyestertyg.  

Vill du ha en lyxigare variant ska du titta på campingstolen, som ofta har både en kudde för nacken och en fotpall som du kan lägga upp fötterna på för en optimal avslappning. En stol för lata dagar vid husvagnen eller på fisketuren. En stol där du kan jobba, äta och till och med sova. Dessutom är den hopfällbar och du kan enkelt fälla ihop den till en smart och lättburen ryggsäck när du ska transportera stolen eller på vandringen. Trademax erbjuder bra campingstolar i en rad härliga färger. Här hittar du också lättviktiga campingsängar som går att fälla ut och ihop, perfekta för dig som inte gillar att ligga direkt i sanden på stranden. 

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Material
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Kampanj