Thuka

Thuka – barnmöbler sedan 1972

Thuka har i över 40 år tillverkat barnmöbler av högsta kvalitet med väl genomtänkt design. I Thukas breda sortiment hittar du allt för barnrummet – från sängar till interiör! Thukas produkter kännetecknas av hållbarhet, funktionalitet och lekfullhet till överkomliga priser.

Barnmöbler och interiör i skandinavisk design

Thuka grundades i Danmark 1972 och specialiserar sig på att utveckla moderna möbler och kompletta interiörlösningar för barnrum i sann skandinavisk stil. Thukas produkter är designade för att möta de pågående utvecklingsbehoven hos barn och för att skapa en säker och stimulerande miljö.


Giftfria möbler för barnrummet

För att leva upp till sin vision om att erbjuda hållbara interiörlösningar som stimulerar och bidrar till barns utveckling har Thuka strikta krav på vilka material som används i produktionen av deras produkter. Produkterna tillverkas i tre egna fabriker i Europa i de noggrant utvalda materialen tall, björk och MDF. Utöver det Thuka sin egen textilproduktion i Asien för att kunna säkerställa att alla textilier som används i tillverkningen av deras möbler är giftfria och miljövänliga.


Söker du giftfria, miljövänliga och säkra möbler av hög kvalitet till överkomligt pris ska du välja barnmöbler från Thuka!

Visar 1 prisvärda produkter
Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Serie
Färg
Materialtyp
Kategori
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Leverans 2-6 vardagar