PALMAKO

Palmako – få ut mer av din trädgård

Palmako hjälper dig att maximera din trädgård. Om du saknar en gäststuga, förrådsbod eller gungställning så hittar du det i Palmakos sortiment. Produkterna är dessutom hållbara och miljövänliga.

Vilka produkter erbjuder Palmako?

Palmako är företaget vars produkter hjälper dig få ut det mesta av din trädgård. Hos oss på Trademax kan du exempelvis hitta det rymliga dubbelgaraget Andre, det söta småhuset Emily, den praktiska förrådsboden Olaf och den charmiga paviljongen Betty. Palmakos sortiment är väldigt stort och gör det enklare för dig att hitta precis det du är ute efter.


Finns det barnprodukter i Palmakos sortiment?

Palmako erbjuder produkter som fyller din trädgård med lek och bus. I sortimentet kan du bland annat hitta lekhuset Claudia, lekställningen Jacob och rutschkanan Slide. Kika runt hos oss på Trademax och sätt ihop barnens drömträdgård med hjälp av Palmako.


Är Palmako miljövänliga och hållbara?

Palmakos produkter tillverkas av kvalitativ och vältorkad nordisk gran. Varumärket bidrar till hållbart skogsbruk och är FSC-certifierat (Forest Stewardship Council). Palmakos produkter är dessutom anpassade för att klara av alla årstider och olika klimat. Du kan alltså välja Palmako med ett gott samvete och njuta länge av ditt köp.

Visar 98 prisvärda produkter
brandBanner
Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Form
Stil
Kategori
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Utseende
Leverans 2-6 vardagar