Skippa sidhuvud och gå vidare.

Allt för hemestern - till semesterpriser!

Hartman – ett utemöbelsortiment för alla hem

Hartman är ett välkänt varumärke inom den nordiska marknaden. I sortimentet hittar du slitstarka utemöbler i form av bord och stolar.

Utemöbler i olika storlekar

En välmöblerad uteplats kommer snabbt att bli en favoritplats under sommarhalvåret. Med hjälp av Hartmans utemöbler kan du skapa en mysig uteplats där familj och vänner kan umgås, äta middag eller bara njuta av solen. I sortimentet finner du ett flertal bord och stolar att välja mellan. Produkterna finns också i olika storlekar vilket gör att du kan välja just den möbeln som passar din uteplats bäst. Till en större uteplats gör stora möbler med massiva träben och långa bord sig bra. Bordet Wisbech är ett exempel på ett sådant bord som passar perfekt till en större uteplats. Har du en mindre uteplats så lämpar sig små, runda bord och stolar med nätta ben sig bra. Cafébordet Louth är ett bra alternativ till en mindre uteplats. Oavsett vad du är på jakt efter erbjuder varumärket Hartman ett sortiment för alla uteplatser.

Koppla av i bekväma utemöbler från Hartman

När du tänkt koppla av i solen är det viktigt med utemöbler som gör att du sitter bekvämt. Inte nog med att Hartman har ett brett sortiment när det kommer till storlek och funktionalitet, varumärket satsar även stort på komforten i möblerna. Stolarna har en unik form som bidrar till en härlig komfort. Storsäljaren Ashby är en fåtölj som är särskilt designad med en svängd form för att ge ett skönt ryggstöd. Addera en dekorativ kudde till fåtöljen eller låt den stilrena designen tala för sig själv. Hartmans utemöbler är ett självklart val för dig som vill skapa en härlig atmosfär på uteplatsen.

0 st produkter
    Visar 0 av 0 produkter