1273643(10).jpg

BERG

BERG – inspirerar till aktiva lekstunder

Med studsmattor och lekfordon har BERG inspirerat barn till mer aktiva lekstunder i över 30 år. Låt barnen trampa sig in i en fartfylld sommar med BERGs trampbilar.

Vilka leksaker från BERG har Trademax?

På Trademax erbjuder vi många trampbilar från BERG. Exempelvis den populära Buddy Trampbil eller den snabba BERG Race trampbilen. Du kan även hitta extradelar som BERG Passenger Seat, BERG Trailer och BERG väderskydd för studsmattor.


Är BERGs leksaker säkra?

BERG har säkerheten i åtanke redan i början av utvecklingsstadiet på produkterna. De kvalitetskontrollerar dessutom sina leksaker genom att utsätta sina studsmattor och trampbilar för extrema förhållanden. Alla kvalitetstester leder till att BERGs produkter är certifierade enligt internationella standarder och lagar.


Är BERG miljövänliga?

Hållbarhet är viktigt för BERG och därför försöker de alltid vara så miljövänliga som möjligt i sin produktion. De väljer noggrant ut färgerna och de syntetiska komponenterna på deras produkter, som exempelvis BERG Dempy Skottkärra. Vi på Trademax är stolta återförsäljare av BERG och deras miljötänk.

Visar 2 prisvärda produkter
Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Kategori
Pris
Från(kr)
Till(kr)