Kampanj på utemöbler

Upp till75%
697 st produkter
  • Leverans 2-6 dagar

Med snygga och bekväma utemöbler kan du njuta av det fina vädret på bästa sätt när solen tittar fram. Vi har ett stort utbud av snygga utemöbler, uterumsmöbler och trädgårdsmöbler för att tillgodose dina behov i trädgården, på altanen, i uterummet, på balkongen eller någon annanstans där du vill ha det skönt. Vill du koppla av i en utefåtölj eller solstol, äta goda middagar vid en bekväm matgrupp eller umgås med vännerna i en loungegrupp? Oavsett hur du vill ta tillvara på sommaren har vi utemöblerna för dig! 

Ge dig själv möjligheten att koppla av och ta det lugnt i bra sommarmöbler under de varma månaderna. Hos oss hittar du prisvärda och billiga trädgårdsmöbler som är slitstarka och tåliga. Våra utemöbler håller inte bara hög kvalitet, de är också snygga, funktionella och finns i flera olika stilar och material. Men framförallt, det bästa av allt, är de billiga och prisvärda. Vi har ett brett och varierande sortiment och erbjuder allt från utemöbler, matgrupper, loungegrupper, utestolar, utebord, möbelskydd och solskydd i material som konstrotting, trä och aluminium. Handla bra sommarmöbler online från Trademax.

Välkommen att ta en titt i vårt sortiment och hitta utemöbler, uterumsmöbler och trädgårdsmöbler som hjälper dig att njuta av sommaren!

Hitta rätt trädgårdsmöbler hos Trademax

Som du ser har vi en uppsjö av billiga trädgårdsmöbler & utemöbler för alla smaker. Vet du redan vad du vill ha är det enklast att använda dig av våra filter på vänster sida av produktlistan. Där kan du sålla bland möblerna genom att klicka i till exempel vad för typ av utemöbler du vill ha, eller vad för varumärke du vill titta på. Om du däremot är osäker på vilka möbler du vill ha eller bara letar efter ”de rätta” utemöblerna för din uteplats, så kan du enkelt scrolla dig vidare bland våra produkter. Här hittar du garanterat billiga utemöbler som passar väl in hemma hos dig! Vi jobbar med mycket kvalitativa märken som till exempel Hillerstorp och Comfort Garden, och kan på så sätt garantera att dina nya utemöbler inte bara är billiga, utan även är av god kvalitet.

Besök gärna någon en av våra butiker och testa säsongens utbud av billiga och snygga utemöbler. Vi finns på olika ställen i Sverige och bor du i Stockholm hittar du utemöbler i våra butiker när det är säsong. Utemöbler i Göteborg hittar du i vår butik på Backaplan. Se lista över alla butiker här. Vem vet, kanske gör du ett riktigt klipp med något av våra lokala rea-erbjudanden?

Vanliga frågor om utemöbler & trädgårdsmöblemang

Vad finns det för olika typer av utemöbler?

Hos oss på Trademax finns ett stort urval av utemöbler i olika storlekar och material. Bläddra igenom vårt sortiment för att hitta dina favoriter av bra sommarmöbler billigt online.

Vilket material är bäst för trädgårdsmöbler?

Vilket material på utemöbler som är bäst beror på vem man frågar. Det är dels en estetisk fråga som handlar om tycke och smak, men svaret beror också på hur möblerna kommer att användas. Loungemöbler i konstrotting är till exempel lätta att flytta runt och klarar av att stå ute året om, medan trämöbler behöver underhållas.

Hur tar jag hand om mina utemöbler?

För att utemöblerna ska hålla länge bör man torka av dem vid spill för att undvika missfärgningar och inte placera några heta föremål direkt på bordet eftersom det kan orsaka märken. Skydda soffgruppen från väder och vind med möbelöverdrag om den inte står under tak, och förvara möblerna torrt under vintern.

Vad ska jag tänka på vid val av utemöbler?

Det beror bland annat på hur mycket utrymme du har. Vill du ha loungemöbler ståendes på en altan inomhus eller ståendes oskyddade utomhus året om? I sådana fall bör din loungemöbel tåla väder och vind.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Materialtyp
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Leverans 2-6 vardagar
Kampanj