categoryTopBlock

Exklusiva bäddsoffor i modern design

64st produkter
Soffor
Kampanj
  • Modern

Får jag plats med en bäddsoffa?

Om du har bilden av att bäddsoffor är tunga och otympligaklossar, tänk om. Vi på Trademax har ett sortiment avsoffor som du aldrig skulle kunna tro går att bädda ut. Deär moderna i sin design och smidiga att flytta när dubehöver göra det.

Måste jag välja ett visst utseende när jag köperbäddsoffa?

Absolut inte. Här på Trademax hittar du billiga bäddsoffori många olika utföranden, material och färger. Välj enlyxig bäddsoffa i sammetstyg, en rymlig hörnsoffa som duenkelt gör om till bädd, eller en platssparandetvåsitssoffa med bäddfunktion. Hos oss finns bäddsoffan sompassar just din stil, så att du slipper kompromissa.

Vilken modell ska jag välja?

När du väljer bäddsoffa är det viktigt att mäta utrymmetdär den ska stå, och ta hänsyn till soffans storlek bådesom hopfälld och utbäddad. På så vis får du en bild av hurmycket plats soffan kommer att ta upp, och du kan undvikaatt köpa en för stor eller onödigt liten bäddsoffa.

Kan jag beställa soffan på nätet?

Jajamensan. När du hittat rätt bäddsoffa beställer du denenkelt och bekvämt online här på Trademax.se. Återstår detnågra frågor om våra bäddsoffor hjälper vår kundtjänstgärna till.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Serie
Bredd
Längd
Höjd
Antal sittplatser
Färg
Antal personer
Form
Funktion
Bäddmått
Stil (1)
Typ
Utseende
Pris
Leverans 2-6 vardagar
Kampanj