Skippa sidhuvud och gå vidare.

Just nu! 300:– EXTRA rabatt på köp över 4000:–. Kod: 300OFF

Avslutas om:

Visar 24 av 300 produkter
1
...
13

Populära filtreringar

En blå bäddsoffa är ett säkert val om du letar efter en snygg och praktisk soffa som ger ditt vardagsrum ett ordentligt lyft. Att inreda med blå toner är alltid ett säkert kort, oavsett hem och inredningsstil. Med stilren och multifunktionell design är en blå bäddsoffa perfekt för dig som värdesätter smart och smakfull inredning. Hos Trademax hittar du ett gediget utbud av blåa bäddsoffor av hög kvalitet och riktigt skön sitt- och liggkomfort. Välj mellan olika storlekar, utföranden och material och hitta din favorit.

Hitta lugnet i en blå bäddsoffa

 • Hur möblerar man bäst med en blå bäddsoffa?

  Blå färg har en avslappnande effekt och kan med fördelkombineras med vitt. Det finns flera olika nyanser ochmönster på blå bäddsoffor. Det gör att du kan hitta denperfekta nyansen till din stil. Du kan hitta blåabäddsoffor som är stora nog att vara alternativ till ensäng såväl som en elegant blå tvåsitsbäddsoffa.
 • Går det att ha bäddsoffor i mindre rum?

  Absolut, du kan hitta mindre bäddsoffor som ärframåtbäddade såväl som långbäddade. Det underlättar när duhar ett mindre rum som inte är så brett. Hos oss påtrademax.se kan du hitta din nya blå bäddsoffa till ettbilligt pris online.
 • Är det skönt att sova i en bäddsoffa?

  Det finns blå bäddsoffor som kan vara ett fullgottalternativ till en vanlig säng. Vill du ha en bäddsoffa somalternativ till en säng bör du tänka på att madrassen skavara extra tjock. Det är viktigt med god sömn.
 • Vilka stilar finns det på blå bäddsoffor?

  Du kan hitta allt från romantiska blå färger och formertill strama linjer som passar in med industridesign. Enmindre bäddsoffa kan placeras som en inredningsdetalj i enhall eller i matrummet.