Hörnbäddsoffa

142 st produkter
Kampanj
1245882(3).jpg

Många har släkt och vänner som bor långt bort. Men du vill ju gärna träffas, och kunna erbjuda övernattning. Det är inte alltid så lätt om du bor normalstort. Att ha en eller ett par bäddsoffor hemma gör att du inte behöver låta ett helt rum vara gästrum med sängar. Du kan använda sofforna till vardags, men ändå ha sovplatser till dina gäster. Hos oss finns det många modeller, däribland hörnbäddsoffor med divan, dagbädd eller bäddfåtölj.

Maximera gästsängarna med en hörnbäddsoffa

Hur gör jag om jag inte har plats för en extra hörnbäddsoffa?

Inte alla kan ha en extra soffa i sitt hem. Men då kan du välja en hörnbäddsoffa eller en enkel bäddsoffa som din vanliga soffa i exempelvis vardagsrummet. Vill du ha ytterligare sängplatser kan du också komplettera med en eller två bäddfåtöljer. På så sätt har du två funktioner i en soffa, och kan ha många övernattande gäster.

Är hörnbäddsoffan lika bekväm som en vanlig soffa?

De flesta upplever ingen skillnad på komforten i en bäddsoffa och en vanlig soffa. Idag tillverkas de flesta soffor med maximal komfort i åtanke, och bäddsoffor har bara en extra funktion. Har du ont om utrymme, välj då den soffa du skulle vilja ha, med bäddfunktion, så optimerar du ditt utrymme.

Är det krångligt att använda en hörnbäddsoffa?

Det är inte krångligt att bädda i en hörnbäddsoffa. Det finns lite olika lösningar beroende på modell, men alla kan enkelt göras om till en liggplats för dina gäster. I många bäddsoffor är det också möjligt att förvara lakan och täcken i soffan.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Förvaring
Varumärke
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Materialtyp
Form
Funktion
Bäddmått
Stil
Utseende
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Avtagbar klädsel
Leverans 2-6 vardagar
Kampanj