Skippa sidhuvud och gå vidare.

Missa inte SOMMARREA - galna deals till hem & uteplats!

3 sits bäddsoffa

259 st produkter
Visar 24 av 259 produkter
1
...
11

Att kombinera en 3-sitssoffa med möjligheten till övernattning är genialt. Med en 3 sits bäddsoffa får du både en skön sittmöbel och en praktisk säng som döljs dagtid. Genom att välja en av våra billiga 3-sits bäddsoffor har du plötsligt ett välkomnande hem på två sätt. Hitta den bäddsoffa som passar dig i vårt breda sortiment.

Ge plats för många gäster med en 3-sits bäddsoffa

  • Hur ska jag välja 3 sits bäddsoffa?

    Dels bör du fundera på om du har behov av en smalare säng i din bäddsoffa eller en bredare. Vill du ha en dubbelsäng eller två enkelsängar när du bäddar upp soffan? Utseende och komfort i själva soffan är också viktigt, och du ska såklart välja en 3-sits bäddsoffa som passar din övriga inredningsstil.
  • Var ska jag ställa min 3-sits bäddsoffa?

    En 3-sits bäddsoffa kan lika gärna stå i vardagsrummet som i ett gästrum eller arbetsrum. Den är skön att sitta och ligga i som den är, samtidigt som den ger möjlighet för dig själv eller dina gäster att sova gott i en riktig säng. Tänk på att placera din 3 sits bäddsoffa så att den enkelt går att bädda fram, utan att du behöver flytta andra möbler.
  • Hur får jag min 3-sits bäddsoffa att passa in?

    Om din nya soffa inte har samma färg och stil som övriga soffor och fåtöljer kan du så att säga binda dem samman med hjälp av andra textilier. Du kan exempelvis ha ett par prydnadskuddar och en pläd i samma färg som andra möbler i din 3-sits bäddsoffa. På det sättet knyter du ihop inredningen.