Skippa sidhuvud och gå vidare.
Visar 24 av 408 produkter
1
...
17

Det är både praktiskt och trevligt att du kan kombinera en skön och snygg soffa med en extra säng att sova i. Din 2 sits bäddsoffa är med andra ord en möbel för nästan alla delar av livet. Välj bland alla vackra och billiga 2-sits bäddsoffor i vårt breda sortiment och få många sköna sitt- och sovstunder.

Ge plats för en extra gäst med en tvåsits bäddsoffa

  • Vilken 2 sits bäddsoffa ska jag välja?

    Dels är det trevligt om din 2 sits bäddsoffa passar ihop med resten av den inredning du valt. Fundera över vilken färg och stil som skapar harmoni och skönhet i just ditt hem. Sedan bör du fundera på åt vilket håll du helst vill bädda ut soffan till säng. Längd och djup på din 2 sits bäddsoffa är också faktorer du ska ta med i funderingarna.
  • Vad är fördelen med en 2 sits bäddsoffa?

    Många 2-sits bäddsoffor är en aning kortare än 3-sits bäddsoffor, vilket kan göra dem lättare att få in på en mindre yta. Vissa tycker dessutom att en bäddsoffa 2 sits ser elegantare ut än vad än 3-sitssoffa gör, men det är såklart en smaksak.
  • Var är det bäst att placera min 2 sits bäddsoffa?

    Du kan ha din 2 sits bäddsoffa i vardagsrummet, i ett arbetsrum som du vill förvandla till gästrum ibland, eller så kan du ha den i barnens rum. Allt beror på var du vill att dina gäster ska sova. Tänk på att placera din bäddsoffa så att det finns plats att bädda ut den och att inga möbler eller dörrar är i vägen när den är utbäddad.