Skippa sidhuvud och gå vidare.
Visar 24 av 340 produkter
1
...
15

Ett smart sätt att ha tillgång till sängplatser för övernattande gäster är att ha en eller flera bäddsoffor. Varför inte kombinera dina vardagsrumsmöbler med tillfälliga sängplatser när du behöver det. Det är roligt att kunna erbjuda långväga gäster möjlighet att övernatta även om man inte har stort boende eller många gästrum. Att ha en bäddsoffa med divan gör att du kan använda den till vardags och när du får gäster som vill sova över.

Få två i ett med en bäddsoffa med divan

  • Finns det bäddsoffor som fungerar i vardagsrum?

    Vi har flera modeller av bäddsoffor med divan, som ser ut och fungerar till vardags om vanliga soffor med divan. På så sätt spar du mycket plats och behöver inte ha både och. En bäddsoffa med divan gör att du kan bädda hela eller delar av soffan, beroende på hur många sängplatser du behöver. Det finns också förvaringsutrymme för täcken och kuddar.
  • Vad är fördelen med med bäddsoffa divan?

    Med en divan till soffan har du ett bra förvaringsutrymme, du kan också ha en sittdel, även när soffan är bäddad. En divanförsedd bäddsoffa är skön till vardags, om du till exempel vill sträcka ut benen och ligga när du tittar på tv. Divanen kan även fungera som en dagbädd.
  • Vad ska jag tänka på när jag väljer bäddsoffa?

    Eftersom vi har många olika modeller av bäddsoffor med divan och förvaring i olika prisklasser, finns det säkert någon som passar just din plånbok och ditt hem. Välj efter rummets planlösning, storlek och färg. Låt din smak, utrymme och ekonomi avgöra vilken smart soffa det blir.