Bäddsoffa divan

362 st produkter
Kampanj
2021875(1).jpg

Ett smart sätt att ha tillgång till sängplatser för övernattande gäster är att ha en eller flera bäddsoffor. Varför inte kombinera dina vardagsrumsmöbler med tillfälliga sängplatser när du behöver det. Det är roligt att kunna erbjuda långväga gäster möjlighet att övernatta även om man inte har stort boende eller många gästrum. Att ha en bäddsoffa med divan gör att du kan använda den till vardags och när du får gäster som vill sova över.

Få två i ett med en bäddsoffa med divan

Finns det bäddsoffor som fungerar i vardagsrum?

Vi har flera modeller av bäddsoffor med divan, som ser ut och fungerar till vardags som en vanlig divansoffa. På så sätt spar du mycket plats och behöver inte ha både och. En bäddsoffa med divan gör att du kan bädda hela eller delar av soffan, beroende på hur många sängplatser du behöver. Det finns också förvaringsutrymme för täcken och kuddar.

Vad är fördelen med med bäddsoffa divan?

Med en divan till soffan har du ett bra förvaringsutrymme, du kan också ha en sittdel, även när soffan är bäddad. En divanförsedd bäddsoffa är skön till vardags, om du till exempel vill sträcka ut benen och ligga när du tittar på tv. Divanen kan även fungera som en dagbädd.

Vad ska jag tänka på när jag väljer bäddsoffa?

Eftersom vi har många olika modeller av bäddsoffor med divan och förvaring i olika prisklasser, finns det säkert någon som passar just din plånbok och ditt hem. Välj efter rummets planlösning, storlek och färg. Låt din smak, utrymme och ekonomi avgöra vilken smart soffa det blir.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Förvaring
Varumärke
Tvättbar
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Materialtyp
Form
Med belysning
Funktion
Bäddmått
Stil
Utseende
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Avtagbar klädsel
Leverans 2-6 vardagar
Kampanj