Rosa bäddsoffa

137 st produkter
Kampanj
  • Rosa
1035560(6).jpg
En rosa bäddsoffa är lika vacker som trendig. Om du är ute efter en snygg och praktisk soffa som ger ditt vardagsrum ett ordentligt lyft, då är en rosa bäddsoffa något för dig. Med stilren och multifunktionell design är en rosa bäddsoffa perfekt för dig som gillar smart och smakfull inredning. Vi på Trademax erbjuder bekväma rosa bäddsoffor i olika storlekar, utföranden och material så att du kan hitta en rosa bäddsoffa som passar dig och ditt hem.

Inred rofyllt och romantiskt med en rosa bäddsoffa

En bäddsoffa rosa är en tjusig färgklick i ett i övrigt monokromt inrett rum, och den ljuvliga färgen kan ge vilket rum som helst ett riktigt lyft. Visste du förresten att rosa färg förknippas med harmoni, lugn och avkoppling? Vad passar då inte bättre än att koppla av i en rosa bäddsoffa. Rosa passar utmärkt i kombination med olika nyanser av vitt, och tillsammans med svarta detaljer i lagom dos kan den rosa färgen på lyftas fram på ett effektfullt sätt. Dessutom kvalar en bäddsoffa rosa in bland trendiga inredningsfärger som blått, grönt och grått. Med en rosa bäddsoffa skapar du enkelt en inbjudande och mysig atmosfär i ditt hem.

Var placerar man en rosa bäddsoffa?

En bäddsoffa som är rosa är ju drömmen i ett flickrum. Men den passar både i gästrum och vardagsrum, för den har oftast en diskret rosa färg. Du kan välja en enkel bäddsoffa eller mer påkostad, och den pryder alltid sin plats. Välj färgnyans här på vår hemsida och beställ online från oss. I princip platsar en rosa bäddsoffa överallt, för den kan vara allt från laxrosa till dovt rosabrun.

Vilka modeller av bäddsoffor är rosa?

Du ser det aktuella sortimentet här hos oss. Det finns lösningar för alla boenden, så man kan välja allt från divan till klassisk soffa, modern eller traditionell stil och med olika sätt att bädda den på. Botanisera bland bäddsofforna, och köp billigt här på trademax.se.

Vad kostar en rosa bäddsoffa?

Du kan köpa en bäddsoffa på rea, men egentligen kan du köpa just den rosa bäddsoffa du vill ha direkt, för Trademax har alltid låga priser. Med vår prisgaranti beställer du en billig bäddsoffa från vår hemsida i den nyans du gillar.

Är rosa bäddsoffor moderna nu?

Ja, de passar perfekt i den nordiska inredningsstilen med milda, dova pasteller. Du har en modern rosa bäddsoffa i många år. Köp online från oss.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Förvaring
Varumärke
Tvättbar
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg (1)
Materialtyp
Form
Funktion
Bäddmått
Stil
Utseende
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Avtagbar klädsel
Leverans 2-6 vardagar
Kampanj