Skippa sidhuvud och gå vidare.
Visar 22 av 22 produkter

Populära filtreringar

En möbel i form av en futon från oss på Trademax blir en snygg inredningsdetalj i ditt hem eftersom du enkelt kan inreda alla olika rum med en futon beroende på utförande. Bor du i en liten lägenhet är exempelvis en futonsoffa eller futonfåtölj en idealisk lösning då den kan agera sittmöbel på dagtid och säng nattetid. En futon har den stilrena, enkla design som utmärker japansk inredning och smälter därför in i alla miljöer. En futon är tillverkad av naturmaterial och är därför miljövänlig och bra för allergiker. Med en futon i hemmet får du både en skön och trendriktig sittplats och en bäddsoffa som du med ett enkelt handgrepp förvandlar till en bekväm säng.

Bekväm och snygg futon

  • Vad är futon?

    Futon är en japansk madrass som oftast har en stoppning av ren bomull. I Japan används futonmadrasser som bädd direkt på golvet eller på en tatamimatta men den kan också ligga i en ram. Hos oss på Trademax hittar du bland annat tatamimattor tillverkade av flätade risstrån med svart snörning som du kan lägga under din futon för att bädden ska komma upp en bit från golvet.
  • Vilka fördelar har en futon?

    Eftersom de futonmadrasser som du hittar hos oss på Trademax är tillverkade av naturmaterial är de miljövänliga, bidrar till att giftminimera ditt hem och är bra för allergiker. En futon är behaglig att sova på, den är relativt hård men formar sig efter kroppen och är därför bra för ryggen. En futon är lätt att vika ihop under dagtid och blir en snygg sittmöbel. Elegant, bekväm och perfekt för Compact living - En futon soffa är möbeln som förtjänar mer uppmärksamhet än vad den får. Med sitt enkla formspråk är den lösningen för dig som bor trångt, eller för dig som bara vill inreda smart och snyggt. En futon soffa fungerar både som soffa och säng, och passar lika bra i den trånga lägenheten, som i tonårsrummet eller gästrummet. En snygg och flexibel bäddsoffa helt enkelt!
  • Var kan jag ställa en futon?

    En futon tar liten plats när den viks ihop och är därför lätt att placera i ditt hem. Du kan med fördel ha din futon i vardagsrummet eftersom den har en neutral och stilren design som passar in i alla miljöer. Har du frågor om futoner är du alltid välkommen att kontakta oss på Trademax kundtjänst.