Bäddsoffa i sammet

143 st produkter
Kampanj
  • Sammet
1194242(2).jpg

Vilka bäddmått har Trademax bäddsoffor i sammet?

På Trademax har vi bäddsoffor av olika modeller ochstorlekar, och med olika bäddmått. I vårt sortiment kan duhitta såväl en liten och behändig bäddsoffa med klädsel avsammet, som en större modell med generöst bäddmått.

Hur vecklar man ut en bäddsoffa i sammet?

Olika bäddsoffor har olika konstruktion, vilket gör att dekan bäddas ut på lite olika sätt. En del bäddsoffor vecklasut framåt, medan andra bäddas åt sidan. Köper du enbäddsoffa i sammet av oss på Trademax medföljer förståsalltid instruktioner om hur just den modellen ska bäddasut.

Är en bäddsoffa av sammet känslig för fläckar?

Sammet som material är rent generellt känsligare än tillexempel ett vanligt bomullstyg, oavsett om det sitter på enbäddsoffa, en kudde eller någon annan möbel. Ett tips äratt försöka torka bort smuts och spill så snabbt sommöjligt, för att minska risken för beständiga fläckar.

Finns Trademax bäddsoffor av sammet i olika färger?

Absolut. I vårt breda sortiment hittar du snygga, prisvärdaoch högkvalitativa sammetssoffor med bäddfunktion i olikakulörer. Ta en titt och beställ din nya bäddsoffa i sammetonline här på Trademax - alltid billigt, smidigt ochbekvämt.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Materialval (1)
Material
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Bäddmått
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Leverans 2-6 vardagar
Kampanj