Skippa sidhuvud och gå vidare.

Missa inte SOMMARREA - galna deals till hem & uteplats!

Grå bäddsoffa

685 st produkter
Visar 24 av 685 produkter
1
...
29

Populära filtreringar

Om du är ute efter en snygg och praktisk soffa som ger ditt vardagsrum ett ordentligt lyft, då är en grå bäddsoffa något för dig. Med stilren och multifunktionell design är en grå bäddsoffa perfekt för dig som gillar smart och smakfull inredning. Vi på Trademax erbjuder gråa bäddsoffor i olika storlekar, utföranden och material så att du kan hitta en grå bäddsoffa som passar dig och ditt hem. Vi erbjuder gråa bäddsoffor i mindre nätta modeller för dig med begränsat med utrymme, men även rymlig grå bäddsoffa med divan med gott om sittplats och extra sovutrymme.

En grå bäddsoffa för smart och stilren inredning

 • Vad är fördelarna med en grå bäddsoffa?

  En grå bäddsoffa är perfekt för dig som vill ha en extrasängplats, men samtidigt ha en snygg soffa. Vi säljerbilliga bäddsoffor av olika storlekar, både hörnsoffor ochmindre grå soffor. Alla våra grå bäddsoffor har en högkvalitet.
 • Vad finns det för olika bäddsoffor i grått?

  Vi på trademax.se säljer ett stort sortiment av olika gråbäddsoffor som du kan köpa online. Vi säljer både storabäddsoffor som passar bra till två personer, men vi säljerockså en liten bäddsoffa som passar i ett mindre rum. Visäljer även olika nyanser av grå bäddsoffor som passar dinstil.
 • Var kan kan man ha en grå bäddsoffa?

  Den stora fördelen med en grå bäddsoffa är att den passaröverallt, i varje rum. Grå är en klassisk färg som enkeltpassar övrig inredning. Du kan ha din grå bäddsoffa igästrummet, eller kanske i ett barnrum. En grå bäddsoffapassar självklart också bra i vardagsrummet.
 • Hur inreder man bäst med en grå bäddsoffa?

  Att inreda din gråa bäddsoffa kan göra en stor skillnad iditt hem. Du kan inreda med kuddar av olika färger, enmysig filt och ett snyggt soffbord. Det passar alltid tillen sofa.