Skippa sidhuvud och gå vidare.

Missa inte SOMMARREA - galna deals till hem & uteplats!

Röd bäddsoffa

104 st produkter
Visar 24 av 104 produkter
1
...
5

Populära filtreringar

Letar du efter en trendig, bekväm och multifunktionell platsbesparande soffa i vackert röda toner har du hittat helt rätt. Hos Trademax hittar du nämligen ett stort utbud av röda bäddsoffor i olika storlekar, material och nyanser. Vi erbjuder mindre nätta modeller för dig med begränsat med utrymme, men även rymlig röd bäddsoffa med schäslong med gott om sittplats och extra sovutrymme. Rött passar bra tillsammans med basfärger som svart och vitt, men även går lika bra att matcha med andra trendfärger som rosa, blått och beige. Ge ditt vardagsrum ett ordentligt lyft med en härligt röd bäddsoffa.

 • Passar en röd bäddsoffa i ett vitt rum?

  Ja, en röd bäddsoffa är en härlig färgklick i ett rum somär inrett i nordisk stil med vitt och grått. Med en tavlaoch en matta där den röda färgen tas upp och med matchandeblommor i fönstret blir det en kontrast som livar upp. Mankan ha gardiner och kuddar i vitt eller grått, så att detblir lagom med färg i rummet.
 • Kan man ha en röd bäddsoffa i vardagsrummet?

  Ja, det blir en extra gästsäng vid behov, men till vardagsär den en trevlig sittmöbel. Bäddsoffor ger extrasovplatser, så de är praktiska och kan användas flexibelt.
 • Vem köper en röd bäddsoffa?

  Alla som vill sätta färg på tillvaron, exempelvis entonåring som också har färgglada affischer på väggarna. Fören person som gillar röda orientaliska mattor kan den rödabäddsoffan vara något av det snyggaste i rummet. Den somvill ha en billig bäddsoffa till gästrummet kan köpa enonline här på trademax.se.
 • Kan man köpa en röd bäddsoffa billigt?

  Ja, på Trademax är det låga priser, så det är enkelt attköpa en röd bäddsoffa online. Det är ett inköp som ärtrevligt och inspirerande och ger omväxling i inredningen.