Skippa sidhuvud och gå vidare.
Visar 24 av 208 produkter
1
...
9

Populära filtreringar

Om du är ute efter en snygg och praktisk soffa som ger ditt vardagsrum ett ordentligt lyft, då är en vit bäddsoffa något för dig. Med stilren och multifunktionell design är en vit bäddsoffa perfekt för dig som gillar smart och smakfull inredning. Vi på Trademax erbjuder vita bäddsoffor i olika storlekar, utföranden och material så att du kan hitta en vit bäddsoffa som passar dig och ditt hem. Vi erbjuder vita bäddsoffor i mindre nätta modeller för dig med begränsat med utrymme, men även större med rymligt med sittplats och extra sovutrymme.

Praktiskt och trendigt med en vit bäddsoffa

 • Hur kan man inreda med en vit bäddsoffa?

  Letar du efter en soffa som lyser upp rummet? En vitbäddsoffa kan vara det perfekta alternativet. Vitt är ljusoch skapar rymd i alla rum. Vita bäddsoffor passaröverallt. Det kan var en tvåsitsig vit bäddsoffa som bryterav mot lite mörkare väggar. Vita bäddsoffor som bäddas ut i210 cm passar väldigt bra i ett vardagsrum.
 • Vilken modell är bäst att välja?

  Du kan hitta vita divansoffor som går att bädda ut och duser inte alls att det är en bäddsoffa när den är hopfälld.Det finns lyxiga vita bäddsoffor i stram eller romantiskstil.
 • Är det svårt att hålla en vit bäddsoffa ren?

  Det du ska tänka på när du väljer en vit bäddsoffa som skaanvändas ofta är att du med fördel kan välja en som ärvändbar eller med avtagbar klädsel. Blir det fläckar, torkadå bort dem så fort som möjligt.
 • Finns det vita skinnsoffor?

  Hos oss kan du hitta billiga vita bäddsoffor i såvälkonstläder som andra skinnmaterial. Dessutom är vittväldigt lätt att matcha med. Hos oss på trademax.se kan duhitta många olika vita bäddsoffor till billiga priser ochav högsta kvalitet.