Vit bäddsoffa

262 st produkter
Kampanj
  • Vit
1418439(12).jpg
Om du är ute efter en snygg och praktisk soffa som ger ditt vardagsrum ett ordentligt lyft, då är en vit bäddsoffa något för dig. Med stilren och multifunktionell design är en vit bäddsoffa perfekt för dig som gillar smart och smakfull inredning. Vi på Trademax erbjuder vita bäddsoffor i olika storlekar, utföranden och material så att du kan hitta en vit bäddsoffa som passar dig och ditt hem. Vi erbjuder vita bäddsoffor i mindre nätta modeller för dig med begränsat med utrymme, men även större med rymligt med sittplats och extra sovutrymme.

Praktiskt och trendigt med en vit bäddsoffa

En vit bäddsoffa passar perfekt för dig som gillar modern inredning. Hos oss hittar du vita bäddsoffor med genomtänkt materialval och design för riktigt bra kvalitet och komfort. Med sin neutrala färg passar den utmärkt i alla hem, oavsett inredningsstil. Låt den smälta in i den ljusa skandinaviska looken och bidra med ett avslappnande intryck, eller matcha den kontrasterande färger och skapa ett spännande och livfullt rum. En vit bäddsoffa är enkel att mixa och matcha med andra färger för en unik och personlig inredningsstil. Dessutom är det en välkänd sanning att vit färg har förstorande egenskaper, vilket gör en vit bäddsoffa till ett utmärkt val om du vill att ditt vardagsrum ska upplevas lite luftigare.

Hur kan man inreda med en vit bäddsoffa?

Letar du efter en soffa som lyser upp rummet? En vit bäddsoffa kan vara det perfekta alternativet. Vitt är ljus och skapar rymd i alla rum. Vita bäddsoffor passar överallt. Det kan var en tvåsitsig vit bäddsoffa som bryter av mot lite mörkare väggar. Vita bäddsoffor som bäddas ut i 210 cm passar väldigt bra i ett vardagsrum.

Vilken modell är bäst att välja?

Du kan hitta vita divansoffor som går att bädda ut och du ser inte alls att det är en bäddsoffa när den är hopfälld. Det finns lyxiga vita bäddsoffor i stram eller romantisk stil.

Är det svårt att hålla en vit bäddsoffa ren?

Det du ska tänka på när du väljer en vit bäddsoffa som ska användas ofta är att du med fördel kan välja en som är vändbar eller med avtagbar klädsel. Blir det fläckar, torka då bort dem så fort som möjligt.

Finns det vita skinnsoffor?

Hos oss kan du hitta billiga vita bäddsoffor i såväl konstläder som andra skinnmaterial. Dessutom är vitt väldigt lätt att matcha med. Hos oss på trademax.se kan du hitta många olika vita bäddsoffor till billiga priser och av högsta kvalitet.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Förvaring
Varumärke
Tvättbar
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg (1)
Materialtyp
Form
Funktion
Bäddmått
Stil
Utseende
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Avtagbar klädsel
Leverans 2-6 vardagar
Kampanj