Kinnabädden Jupiter Ställbar Säng 90x200

Svart

-46%
Artikelnummer: 532492
Klicka för att förstora bilden
  Gör dina val
  Medium+ 0 kr
  Fast+ 0 kr
  Välj färgnamn
  Kvantitet
  1

  Specifikationer

  Mått
  Bredd90 cm
  Längd200 cm
  Totalhöjd58 cm
  Bäddmått90x200 cm
  Övrigt
  VarumärkeKinnabädden
  SerieJupiter
  FärgnamnFast
  Färg
  FunktionStällbar

  ProduktinformationVisa tillbehör

  Kinnabädden Jupiter 3-lagers ställbara säng har en fantastisk liggkomfort. Sängen har 5-zonad följsam pocketresår i den vändbara mellanmadrassen med egenskaper som formar sängen efter kroppen med maximal precision. En ställbar säng är perfekt för dig som vill äta, läsa, titta på TV och surfa på nätet från sängen. Rygg respektive fotända kan höjas och sänkas för att ge dig den perfekta komforten. Positionen reglerar du steglöst och enkelt med hjälp av en trådlös fjärrkontroll.  

  Med Kinnabädden Jupiter ställbara säng har du möjlighet att påverka sängens komfort genom att välja sängens hårdhet i pocketkärnan (se mer info nedan). Ska du ha en 180-säng kan du kan välja om du vill att sängen ska vara fast/fast (2st 90-sängar med fast komfort), medium/medium (2st 90-sängar med medium komfort) eller medium/fast (1st 90-säng med fast komfort & 1st 90-säng med medium komfort). Vid val av 1st 90-säng väljer du mellan fast eller medium komfort.

  Det här sängpaketet inkluderar 1st pocketkärna fast komfort för 90 säng och metallben 19 cm. 

  Uppbyggnad

  • Bäddmadrass: 40mm Latex (se mer info nedan)
  • Resårmadrass (18cm): Vändbar 5-zonad pocketkärna. 20mm vadd på båda sidorna. Madrassen har 3-D tyg på alla kantsidor i samma material som används i sportkläder för optimal ventilation. Överdraget är tvättbart i 60 grader. 
   Medium: Trådtjocklek 1,8/1,6 mm
   Fast: Trådtjocklek 2,0/1,8 mm 
  • Ställbar botten: Dansk Linakmotor med trådlös fjärrkontroll. En funktionssäker motor med låg energiförbrukning. Ramen har 28 lameller varav 5 st inställbara från mjuk till fast för att ge maximal komfort.
  • Stomme: Massiv träram (10 cm) 
  • Möbeltyg: skumlaminerat ökotexmärkt tyg.

  Produktinformation bäddmadrasser

  Kinnabädden Latex 40mm Bäddmadrass
  En 8 cm tjock bäddmadrass som är skön och följsam med en fantastisk liggkomfort. Bäddmadrassens kärna består av 40mm latex svept i 300g fibervadd. Latex är ett naturmaterial med många goda egenskaper, exempelvis är den självventilerande och dessutom har den lång livslängd. Bäddmadrassens överdrag har invävda bambufiber vilket ger en antibakteriel och kylande effekt. Ett vackert quiltat överdrag i 100% polyestertyg. Överdraget är avtagbart och tvättbart.   

  Om Kinnabädden

  Kinnabädden har över 60 års erfarenhet av att bygga sängar. Med en säng från Kinnabädden får du äkta skandinavisk bäddkomfort, mycket hög kvalitet i material och hantverk och stor trygghet under många år framöver. Kinnabädden använder skickliga hantverkare där det behövs och utnyttjar modern produktionskapacitet där det behövs. Kinnabädden har på så sätt skapat förutsättningar för hög kvalitet och möjligheten att förverkliga drömmen om en skandinavisk kvalitetssäng! 

  Varumärke

  Kinnabädden

  Behöver du hjälp?

  Ring oss på 042 - 17 21 60

  En av våra professionella säljare hjälper dig med ditt köp

  Öppettider:

  • Måndag - Fredag:
   08:00 - 17:00
  • Lördag:
   Stängt
  • Söndag:
   Stängt

  Tillbehör

  Kunder som tittade på produkten var också intresserade av

  Kunder som tittade på denna produkt köpte

  Produkter i samma serie

  Spabadslock Jupiter

  229x226x10 cm
  Lagervara
  Fri frakt
  4 495 kr
  Välj antal