Velluto Komplett Förvaringssäng 180x200 med Fotgavel

Grå

Om produkten
Översikt

Sängen Velluto tar dig med till drömmens rike. Res bort från vardagens tjat och gnat till underbar italiensk lyx. Vandra längs bildsköna kanaler, slappna av på ett mysigt café eller shoppa vackra kläder och vakna pigg och glad till en ny dag. Drömmen blir kanske kvar i sängen men känslan kan du ta med dig hela dagen! Men en säng är inte bara till för att sova i – här njuter vi av sköna stunder och bara slappnar av! Vi läser i den, vi skapar egentid och vi ser på tv i den! För dessa tillfällen är det bra att ha en skön sänggavel som du bekvämt kan luta dig tillbaka mot och som samtidigt skyddar även dina väggar!    

Velluto är en elegant och exklusiv förvaringssäng med praktisk förvaring i form av lådor. Huvudgaveln och fotgaveln har klassisk chesterfield-sömnad med knappar i samma färg som sängen. Stommen består av en 40 cm hög stomme med två lådor på höger sida samt en följsam bonellmadrass på 21 cm ovanpå. På toppen tronar en skön bäddmadrass med 5 cm tjockt skum. I sängpaketet ingår både huvudgavel och fotgavel. Vi har också sängpaket i samma serie där enbart huvudgavel ingår.

Ta med italiensk lyx till sovrummet med den prisvärda och exklusiva sängen Velluto! Sängen är den viktigaste möbeln i ditt hem, så välj en säng som ger dina drömmar lyxiga vingar.

Specifikationer
Produktinformation
5(5)
Recensioner
Leverans
Kundsupport
Varumärke
13 495
:-
Delbetala från: 329:-/Månad
Fri leverans inom 2-6 vardagar
Fri frakt
Prisgaranti
20 års garanti
Se produkt i butik
Notera att produktens utförande kan variera i butik
  Trustpilot
  Såhär tycker våra kunder om oss:
  BraTrustpilotRate
  Baserat på 59424 recensioner
  Det var mycket lātt att genomföra Köpet.
  Det var mycket lātt att genomföra Köpet.
  Italo Vicencio Menares 2020-09-17
  Enkelt och bra och billigt
  Enkelt och bra och billigt
  Elisabeth Djursén 2020-09-17
  Tillbehör
  Madrasskydd
  395
  :-
  Textilrengöring Sängmadrass
  429
  :-
  Madrassbehandling BioMaster
  259
  :-