categoryTopBlock

Stoppmöbler

2 849st produkter
Fåtöljer
Kampanj

Ska jag välja att ha en eller två fåtöljer?

En fåtölj är något som signalerar bekvämlighet och mysighet, så därför kan det hända att det blir “slagsmål” om ni bara har en enda fåtölj. Det är dessutom trevligt att sitta två personer mitt emot varandra, i varsin fåtölj och samtala. I ett sovrum kan det däremot räcka med en fåtölj.

Vad ska jag tänka på när jag väljer fåtölj?

Din fåtölj ska vara bekväm, först och främst, men se även till att den är snygg och passar in med resten av din inredningsstil. Fundera också på om du vill ha en lite tåligare skinnfåtölj eller en mjukare i tyg. En fotpall är ofta väldigt skön att ha tillsammans med din fåtölj.

Måste min fåtölj matcha soffan?

Det är inte nödvändigt. Även om fåtöljen eller fåtöljerna sticker av bildar de en helhet med soffan när de står nära den. Till skillnad från soffan har ju fåtöljen många andra användningsområden än att bara vara en vardagsrumsmöbel. Välj en eller flera fåtöljer som passar dina behov, snarare än som passar ihop med din soffa.

Var är det bäst att placera en fåtölj?

Om du och andra ska sitta och prata, är det bäst att skapa en cirkel runt till exempel ett soffbord, med soffa och fåtöljer. Men vill du ha din fåtölj för att sitta och mysa för dig själv är det trevligt att placera den i hörn, kanske nära en bokhylla och ett litet bord. Har du ett barnrum eller gästrum är det trevligt att ställa en fåtölj där.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Serie
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Antal sittplatser
Färg
Antal stolar
Antal personer
Form
Funktion
Bäddmått
Stil
Utseende
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Leverans 2-6 vardagar
Kampanj