Skrivbord & kontorsbord

Visar 1241 prisvärda produkter
Kampanj
Sortera på

Trademax har samlat ett urval av både praktiska och snygga skrivbord som passar för alla typer av hem och behov. Vårt stora sortimentet av skrivbord tillåter dig att vara kräsen. Oavsett hur mycket, eller lite, du behöver ha i funktionalitet och design så hittar du garanterat ett skrivbord som passar dig här. Välj mellan olika storlekar och varianter, oavsett om du letar efter ett litet och lekfullt skrivbord till barnrummet, ett kontorsbord för hemmakontoret, eller ett datorbord för gaming. Välj mellan flera snygga skrivbord med eller utan inbyggd förvaring. Hos Trademax köper du billiga skrivbord utan att kompromissa med kvalité.

Snygga skrivbord och kontorsbord i olika utföranden

Varje hem behöver en plats för kreativitet och koncentration. En plats där du kan jobba, skapa och fundera. Det är här skrivbordet kommer in i bilden. Vare sig du behöver ett skrivbord för läxläsning, kontorsarbete eller för pyssel i hemmet så är skrivbordet det viktigaste redskapet. Därför har vi samlat ett brett utbud av skrivbord i olika utföranden, allt ifrån gedigna skrivbord med gott om förvaringsutrymme, till mer avskalade och moderna varianter med enkelt formspråk. Hos oss hittar du till exempel höj och sänkbara skrivbord som tillåter dig att variera arbetshöjden på ett ergonomiskt sätt. Och vid sidan av de traditionella rektangulära skrivborden erbjuder vi även hörnskrivbord och vägghängt skrivbord, perfekt för dig som behöver mycket utrymme och samtidigt vill utnyttja din yta maximalt.

Välj bland ett stort urval av skrivbord i olika material. Vi har allt ifrån vintage skrivbord i trä, till trendiga kontorsbord i antracit eller betong, samt skrivbord i metallram och bordsskiva i exempelvis glas eller spånskiva. Med mängder av olika material att välja mellan medföljer även flera färgval. Här hittar du fina skrivbord i vackra träslag som ek, björk, bok, körsbär, valnöt, bland många fler, där tunn ytfinish skyddar bordet från skador men som samtidigt låter träets vackra och naturliga mönster framhävas. Vi erbjuder även svarta och vita skrivbord i matt eller högglans, samt färgade metall. Letar du efter ett skrivbord till barn så finner du även skrivbord i lekfulla kulörer som blått och rosa. Här finns något för alla hem och behov!

 

Välja rätt skrivbord

Att köpa skrivbord kan vara svårare än vad man kan tro. I vårt stora utbud av skrivbord i olika modeller och varianter kan det vara lite klurigt att bestämma sig för vilket som passar just dig och ditt hem bäst. Skrivbordet kan ha många användningsområden, men det viktigaste är ändå att du hittar det som fungerar för dig. Nedan följer några faktorer att ta ställning till och som kan vara till stor hjälp när du ska köpa ett skrivbord som passar just dig.

Användningsområde

Vad är skrivbordet tänkt att användas till? Är det tänkt att du bara ska använda skrivbordet till att betala räkningar, eller för att sitta vid datorn en kort stund, kanske du inte behöver lägga lika stort fokus på den ergonomiska biten som om du söker en funktionell arbetsplats. För bästa arbetsställning rekommenderar vi våra höj och sänkbara skrivbord som kan anpassas efter olika användare, samt sittande och stående position. Ett höj och sänkbart skrivbord kan dessutom vara ett bra alternativ om skrivbordet är användas av fler än en familjemedlem eftersom den rätta höjden enkelt kan ställas in.

För dig som har tänkt att använda skrivbordet frekvent är det naturligtvis även viktigt att du sitter bra och får en ergonomisk arbetsställning. Du hittar vårt stora utbud av snygga och bekväma kontorsstolar och skrivbordsstolar här. Komplettera även med en skrivbordslampa för en komplett och funktionell arbetsplats.

Datorbord

Är du ute efter ett skrivbord med extra bra förvaring och utformining för en statitionär datorn har vi även mer anpassade datorbord. Datorbord är speciellt utformade för att kunna få upp skärmen något högre upp än positionen för mus och tangenbord. Vi har även varianter på datornbord där du kan skjuta ut ett hyllplan för tangentbord och mus. En del av våra datorbord har även extra förvaring för skrivare och annat kontorsmaterial. Extra plats för placering av själva datorn är också något som ofta utmärker våra datorbord.

Behov

För att du ska bli riktigt nöjd med ditt nya skrivbord är ett bra tips är att utgå från dina behov. Var är viktigast, är det kanske behovet av en stor arbetsyta, eller möjligheten att kunna organisera och förvara? Har du inte tänkt att använda bordet till mer än korta stunder kan du exempelvis lägga fokus på skrivbordets design och stil, mer än dess ergonomiska egenskaper. Skrivbordets multifunktionella användningsområden gör att behovet av förvaring varierar, just därför erbjuder vi också ett stort urval av olika varianter av skrivbord med förvaring i olika former. Kanske är du ute efter ett enklare skrivbord med stilrent formspråk där du själv kan komplettera med en hurts eller annan förvaringslösning som passar dig bäst? Eller önskar du ett komplett kontorsbord med gediget med inbyggda förvaringslösningar i form av exempelvis hyllplan, skåp och lådhurtsar? Hos oss finner du olika varianter av skrivbord med inbyggd förvaring, allt ifrån enkla skrivbord med lådor till kompletta kontorsbord med intressanta och fyndiga förvaringslösningar

Storlek

Sist men inte minst är det väsentligt att fundera på vilken yta du har till ditt förfogande. Är skrivbordet tänkt att stå i ett mindre rum passar kanske ett litet skrivbord i nätt design bäst. Likaväl kan ett praktiskt hörnskrivbord eller l-format skrivbord vara ett bra alternativ om du har en liten yta som du önskar utnyttja maximalt.

 

Skulle du behöva hjälp så finns vår kunniga och tillmötesgående kundsupport här för att hjälpa dig och svara på alla frågor som rör ditt köp. Varmt välkommen att köpa ditt nya skrivbord hos oss på Trademax!

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Serie
Bredd
Längd
Höjd
Motiv
Antal sittplatser
Färg
Antal personer
Form
Funktion
Bäddmått
Stil
Typ
Utseende
Pris
Leverans 2-6 vardagar
Kampanj