Skippa sidhuvud och gå vidare.

Handla för minst 5000:- så BJUDER vi på expeditionsavgiften!

Tid kvar:

Höj och sänkbart skrivbord & justerbart skrivbord

20 st produkter
Visar 20 av 20 produkter

Gaming och datorarbete ger stimulans och utmaningar men tiden rinner fort iväg och det är lätt att bli sittande i flera timmar vid ett skrivbord. Våra kroppar är inte byggda för att sitta stilla för länge och vi kan få olika sorters problem om vi gör det. Lösningen ligger i att skaffa ett höj- och sänkbart skrivbord som ger kroppen avlastning.

Variera ditt arbete med höj- och sänkbart skrivbord

  • Vilka fördelar har ett höj- och sänkbart skrivbord?

    Om du tillbringar mycket tid vid ditt skrivbord är det en fördel att variera mellan att stå upp och sitta ned. Med ett höj- och sänkbart skrivbord behöver du inte avbryta det du håller på med och det blir lätt att ändra ställning. Ett höj- och sänkbart skrivbord finns i olika modeller och tar inte mer plats en ett vanligt skrivbord.
  • Hur ändrar jag mitt justerbara skrivbord?

    Med ett höj- och sänkbart skrivbord är det enkelt att ändra position medan du är upptagen vid din dator. Du behöver inte avbryta det du gör eftersom skrivbordet har motorer som du aktiverar genom en enkel knapptryckning. Därför blir det lätt att få ditt skrivbord i den höjd som passar just dig.
  • Varför ska jag ha ett höj- och sänkbart skrivbord?

    Ett höj- och sänkbart skrivbord gör det möjligt för dig att variera mellan att sitta och att stå och det har många positiva effekter på din hälsa. Med ett sådant skrivbord minskar du belastningen på rygg och axlar, du ökar både blodcirkulation och fettförbränning och på köpet får du en bättre hållning.