Skrivbord ek

14 st produkter
Kampanj
  • Ek
1294565(6).jpg

Det är få material som är så tidlösa som ek. Ek har används flitigt till att bygga skepp, till golv och till möbler. Ett skrivbord av ek kan man få i många olika färger och nyanser. Vill man ha en lite ljusare möbel kan man leta upp ett vitlaserat skrivbord. Vill man ha ett riktigt robust skrivbord letar man upp ett i massiv ek. På Trademax kan du hitta skrivbord i ek som passar i det gamla sekelskifteshuset lika bra som i den moderna villan eller i en etta i centrum.

Tidlöst med ett skrivbord i ek

Vad är det för trä i mitt skrivbord i ek?

Träslaget i ditt skrivbord av ek är framför allt ek. I vissa fall är det massiv ek, alltså bara ek, i andra fall kan det vara olika material men ekträet är det som ligger ytterst och utgör möbelns yta, som ekfanér. Eken är ett träd som växer i Sverige i två former, bergek och skogsek. Träet i båda varianterna är mycket lika, det är ett tätt trä som är robust och tungt och hårt. Det enda träslag som vi har i Sverige som är hårdare är bok.

Är alla skrivbord av ek tunga?

Nej, du kan hitta lättare skrivbord av ek hos oss på Trademax. En del skrivbord är lite mindre och därmed lättare. Andra har lite lägre vikt då det är byggt med ekfanér och inte massiv ek. Titta in hos oss och vårt sortiment av skrivbord i ek och fråga oss gärna om du behöver hjälp.

Ska jag montera skrivbordet i ek?

De flesta skrivbord av ek som man köper hos oss behöver man montera hemma. Monteringen är enkel och kan göras utan specialkunskaper. Du kan också kontakta vår kundservice på Trademax om du har frågor om monteringen.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Materialval (1)
Material
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Kampanj