Skippa sidhuvud och gå vidare.
Visar 24 av 171 produkter
1
...
8

Populära filtreringar

Det finns möbler som man hittar i de allra flesta hem, med få undantag. Skrivbordet är just en sådan möbel, oumbärligt för skolungdomar och vuxna som arbetar hemifrån. De allra flesta svarta skrivbord är av en enkelt modell som inte väcker särskilt mycket uppmärksamhet. Det är ju sällan man njuter av skrivbordets design, de flesta vill ha ett diskret men praktiskt skrivbord där de kan sköta sina studier, sin ekonomi eller sina affärer. Men det finns undantag, som den ståtliga bastanta skrivbordspjäsen som utstrålar betydelsefullhet och makt. Vilken skrivbordstyp är du? Kika in hos oss på Trademax och få inspiration.

Svart skrivbord passar alla

  • Hur rengör jag mitt svarta skrivbord?

    Du kan rengöra ditt svarta skrivbord med en mjuk trasa. Är det bara damm på skrivbord är det lättast att rengöra med en torr trasa. Är skrivbordet smutsigt med annat kan du lätt fukta trasan och torka av din möbel. Sitter det fettfläckar på skrivbordet kan du fukta trasan med ljummet vatten och lite såpa eller diskmedel. Undvik helst starka rengöringsmedel som kan slita på skrivbordsytan och färgen.
  • Kan jag måla om mitt svarta skrivbord?

    Ja, du kan måla om ditt svarta skrivbord till vilken färg du vill. Det är perfekt om du till exempel har en skrivbordsmodell som du tycker om men vill byta design hemma. Skrapa bort färg som sitter löst och måla helst en gång med grundfärg innan du sätter på den färg du vill ha. Det kan hända att du behöver göra två strykningar med din färg för att undvika att den svarta färgen lyser igenom.
  • Finns det höj- och sänkbara svarta skrivbord?

    På Trademax har vi svarta skrivbord som är höj- och sänkbara. Vi har flera olika höj- och sänkbara skrivbordsmodeller som passar olika smak. Kika in till oss och se om du hittar rätt, eller kontakta vår kundtjänst så hjälper vi dig gärna!