Hörnskrivbord

43 st produkter
Kampanj
1440421(5).jpg
Populära filtreringar

Ett hörnskrivbord är en praktisk möbel som tar upp minimalt med utrymme men ger ändå en stor arbetsyta. Det är perfekt för små rum eller för att utnyttja hörn som annars skulle vara tomma. Hörnskrivbord finns i olika storlekar, stilar och material, så det är enkelt att hitta ett som passar din smak och dina behov. En del hörnskrivbord har extra hyllor eller förvaringsutrymmen för att maximera utrymmet. Det är en smart lösning för alla som behöver en arbetsyta men inte vill offra för mycket utrymme.

Vanliga frågor om Hörnskrivbord

Vad är skillnaden mellan ett hörnskrivbord och ett skrivbord?

Ett hörnskrivbord är utformat för att passa i ett hörn och har vanligtvis en L-formad design. Det ger mer utrymme att arbeta och kan användas för att placera en datorskärm på ett avsnitt och en skrivare på en annan. Å andra sidan är ett vanligt skrivbord vanligtvis rektangulärt i formen och kan inte passa in i ett hörn. Det är vanligtvis mindre än ett hörnskrivbord och är idealiskt för mindre arbetsområden.

Vilken storlek på hörnskrivbord?

Storleken på ett hörnskrivbord kan variera beroende på tillverkaren och modellen. Vanliga storlekar för hörnskrivbord är mellan 120x120 cm och 160x160 cm. Det är viktigt att mäta utrymmet där skrivbordet ska placeras för att välja rätt storlek.

Var placerar man skärmen på ett hörnskrivbord?

Det beror på din personliga preferens och ergonomiska behov. Det är dock vanligt att placera skärmen vid det yttre hörnet av skrivbordet för att maximera utrymmet och undvika skuggor på skärmen. Se till att skärmen är placerad på ögonhöjd och att avståndet mellan ögonen och skärmen är minst en armlängd bort för att undvika ögontrötthet och huvudvärk.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Material
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Leverans 2-6 vardagar
Kampanj