Skrivbord valnöt

39 st produkter
Kampanj
  • Valnöt
1095662(1).jpg

En viktig möbel i hemmet är skrivbordet. Många tänker att en skrivbordsmöbel är en tråkig möbel. Men det behöver inte vara sant. Jobbar du hemifrån är det av ännu större vikt än annars att du skapar en arbetsyta som du verkligen trivs i och där du kan organisera alla dina papper, pärmar och sladdar. Då är ett skrivbord valnöt ett fantastiskt val. Den vackra valnöten skapar ett lugn med sitt naturliga trämönster, och hjälper dig att hålla fokus under arbetsdagen. Även om du bara vill ha ett snyggt skrivbord för vissa tillfällen är ett skrivbord valnöt ett perfekt val. På Trademax erbjuder vi många olika modeller av skrivbord valnöt.

Skrivbord i valnöt till ditt kontor

Vad är ett laminerat skrivbord i valnöt?

Ett skrivbord valnöt kan ha ben och stomme av spånskiva som laminerats med ett mönster av valnöt. Med lamineringen i valnöt får du ett mörkt och elegant trämönster med skiftning i olika nyanser. En laminerad spånskiva är mycket tålig mot slag och repor och skrivbordet i valnöt blir lätt att rengöra.

Erbjuder Trademax skrivbord i valnöt med hyllor?

Vi har flera skrivbord valnöt med förvaring i form av hyllor, lådor eller kombinerat hyllor och lådor. Många av våra skrivbord valnöt med förvaring är kombinerade i olika färger och material. Exempelvis finns det skrivbord valnöt med en bordsskiva helt i vitt medan dörrar till förvaringshyllor kan ha mönster av valnöt. Bakstycket till ditt skrivbord kan också ha mönster av valnöt. Med hyllor och förvaringslådor slipper du att ditt skrivbord belamras med en massa papper. Pappershögar skall ju inte förstöra det fina intryck som ett skrivbord valnöt ger ditt rum.

År skrivbord i valnöt tåligt?

En laminerad spånskiva blir mycket tålig. Du får ett mönstrat ytskikt i melamin som tål det mesta. Benen till skrivbordet blir också stabila och tåliga. En spånskiva knäcker du inte så lätt. Skötseln av ditt skrivbord valnöt blir då också enkel. Du torkar av skrivbord, dörrar och lådor med en fuktig trasa.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Materialtyp
Utseende (1)
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Leverans 2-6 vardagar
Kampanj