Skippa sidhuvud och gå vidare.
Visar 24 av 92 produkter
1
...
4

Populära filtreringar

Det finns ett skrivbord för alla hem, det gäller bara att hitta rätt. Med ett grått skrivbord har man många möjligheter att passa in det hemma. Grått är en neutral färg som passar ihop med alla andra färger. På Trademax har vi olika varianter av grå skrivbord så att alla ska kunna hitta rätt, oavsett hem och smak.

Stilrena skrivbord i grått

  • Hur flyttar jag på mitt grå skrivbord?

    Om du ska flytta ditt grå skrivbord från ett rum till ett annat är det bäst om ni är två. Ska du flytta skrivbordet en litet bit och är ensam kan du sätta ena änden på en matta så kan du skjuta skrivbordet i rätt position. Om du ska flytta skrivbordet till ett annat hem kan du fundera på om det är enklast att montera isär det. Isärmontering och ihopmontering tar inte så lång tid och kan i många fall vara ett enklare alternativ än konstiga lyft och svår flyttlogistik.
  • Kan mitt grå skrivbord repa golvet?

    Alla möbler kan repa golvet om det glider över golvet samtidigt som det finns smuts som till exempel grus under, även ditt grå skrivbord. Det är svårt att undvika därför rekommenderar vi att du sätter mjuka tassar på skrivbordsbenen. Tassar finns i många olika former så det går alltid att hitta tassar som passar möbeln. Dessutom finns det tassar som är självhäftande och lätta att få på plats. Om du inte vill ha tassar under skrivbordet kan du sätta det på en trevlig matta så får du samtidigt mjukt för fötterna.