Skippa sidhuvud och gå vidare.

Just nu! 300:– EXTRA rabatt på köp över 4000:–. Kod: 300OFF

Avslutas om:

Visar 24 av 521 produkter
1
...
22

Populära filtreringar

Behöver du ett snyggt och funktionellt skrivbord i trä har vi på Trademax ett brett sortiment att erbjuda. Du kan välja bland olika färger, former, träslag och storlekar. Du kanske behöver ett skrivbord i massivt trä till hemmakontoret? Vi har trendiga och moderna skrivbord om du önskar det. Om du istället vill ha ett skrivbord i en gammaldags stil har vi några fina modeller som kan passa bra. Behöver du förvaringsplats till kontorsmaterial med mera är det lämpligt med ett skrivbord i trä med hyllor och lådor. De finns i olika utseenden, exempelvis i furu.

Ett skrivbord i trä är mycket användbart

  • Hur väljer jag rätt skrivbord i trä?

    Fundera först på vilken inredningsstil du har i hemma. Då vet du om det passar bäst med ett modernt skrivbord eller ett skrivbord i gammaldags stil. Om du vill ha ett skrivbord i trä som är lätt att flytta på är det lämpligt att välja ett skrivbord som inte är så tungt. Tänk även igenom var någonstans du ska placera skrivbordet. Vi har skrivbord i trä som kan ställas mot en vägg, i ett hörn eller mitt på golvet.
  • I vilket rum passar ett skrivbord i trä?

    Ett skrivbord i trä passar i alla typer av rum. Är rummet litet hittar du ett flertal små nätta skrivbord hos oss på Trademax. Vi har även många större storlekar på skrivbord som passar fint i större utrymmen. Oavsett vilket rum det gäller så har vi ett lämpligt skrivbord i trä.
  • Vad är fördelen med skrivbord i mörkt trä?

    En fördel med ett skrivbord i ett mörkt träslag är att smuts och fläckar inte syns lika tydligt som på ett ljust träslag. Det kan bli en del spill från till exempel en kaffemugg eller ett vinglas. Ett tips är att du använder ett underlägg till glaset eller muggen om du väljer ett ljust skrivbord.