Skippa sidhuvud och gå vidare.
Visar 7 av 7 produkter

Populära filtreringar

Ett skrivbord med glasskiva ger en modern och lättsam design samtidigt som det är stilrent och lättplacerat. Ett skrivbord med glasskiva passar lika väl ihop med en sval och diskret nordisk design som med en rustik industriell inredning med oklädda tegelväggar. Titta in hos oss på Trademax och hitta prisvärda skrivbord med glasskiva som passar hemma hos dig.

Designa ditt hem med ett skrivbord i glas

  • Finns det en risk att mitt skrivbord i glas kan spricka?

    Du behöver inte vara orolig att glaset spricker i ditt skrivbord med glasskiva. Materialet man använder till skrivbord är härdat glas och är mycket tåligt. Det håller för måttligt tryck och temperaturskillnader samt är motståndskraftigt mot repor. Vill du fråga om skrivbordets tålighet är du som alltid välkommen att höra av dig Trademax kundtjänst.
  • Hur rengör jag mitt skrivbord med glasskiva?

    Du rengör ditt skrivbord med glasskiva med mjuk trasa. Om det är dammigt är det enklast att använda en torr trasa. I annat fall kan du fukta trasan med ljummet vatten och rengöra skrivbordet tillsammans med lite såpa. Glasskivan är gjord av härdat glas och mycket tålig, men som med alla material bör man vara lite försiktig vid rengöring. Använd inte hårda borstar, stålull eller liknande eftersom så aggressiv rengöring kan skapa repor även i härdat glas.
  • Är ett skrivbord med glasskiva tungt?

    Skrivbordet med glasskiva är gjort av härdat glas som är robust trots att det är ganska tunt. Det gör att skrivbordet inte är tyngre än andra skrivbord, och det går fint att flytta runt det för att hitta den bästa placeringen hemma.