Skippa sidhuvud och gå vidare.

Missa inte SOMMARREA - galna deals till hem & uteplats!

Vitt skrivbord

371 st produkter
Visar 24 av 371 produkter
1
...
16

Populära filtreringar

Ett snyggt vitt skrivbord passar för alla rum

  • Vilka skrivbord finns hos Trademax?

    Här på Trademax har vi smarta lösningar på skrivbord. Förutom de klassiska och traditionella skrivborden erbjuder vi även mer flexibla och rumseffektiva lösningar. Varför inte välja ett väggskrivbord till exempel? Du fäller ned det när du ska arbeta, och när du inte använder det sparar du plats i arbetsrummet genom att fälla upp det mot väggen igen. Förutom att det är praktiskt är det också ett mycket estetiskt tilltalande alternativ för den designmedvetna kontorsarbetaren.
  • Vilken färg ger mig arbetsro vid skrivbordet?

    Färger har en tendens att påverka oss, och för ett skrivbord kan det vara värt att undvika stressande färger som rött eller grönt. Däremot är vitt en bra färg för ett skrivbord eftersom det representerar frid och sterila miljöer där allting är möjligt. Skrivbordet är inte bara din arbetsplats, det är en plats för skapande. Då ska det också representeras av färgen som är samma som på ett blankt papper att sätta bläck på.
  • Behöver jag en vit stol till ett vitt skrivbord?

    Absolut inte. Tvärtom kan du få till en mycket stilren kontrast om du kompletterar ditt vita skrivbord med exempelvis en svart kontorsstol. Vitt och svart passar alltid bra tillsammans, precis som vitt med de flesta färger, och du behöver därför inte matcha övrig inredning med samma färg. Experimentera gärna med vårt utbud på Trademax och hitta den bästa kombinationen med ditt vita skrivbord. Kom ihåg att det är en plats för arbete – så du kanske inte vill slappna av alldeles för mycket.